Тц, не върви в Тойота форум да пускам обява - Продавам Шкода Фабия и Пасат - на части.... biggrin.gifrudolf написа:много питаш,,,я пусни една обява с купува-продава,кат си такъв смел,,,,то се видя че бассман няма да се излъже ,че да потренирам опцийте laugh.gif
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
изобщо не е е било класа,,,демонстирах поза.maggkrabar написа:пазя си ренометоFido Dido написа:Що не спестиш някой лев и не позираш без дрешки, хъм?!maggkrabar написа: именно. ако си давах парите за дрешки и позиране, ехее...![]()
а и рудолфо вече демонстрира класа, която ще ми е трудно да конкурирам
краси ми каза че истинските позиори не връщали газта-за да изглежда бързо и яросно,,,и не ми разреши да го правя на полусъединител,защото и гумите трябвало да свирят позиорки,,,,,всичко останало е вторичен ефект

-
maggkrabar написа:налучкал си модерната вълна. важна е позатаrudolf написа: изобщо не е е било класа,,,демонстирах поза.яд ме се само че си строших дрифтарските очила, те придаваха и малко блясък към свиренето на гумите

грешката ти е че ги носеше и като караш,,,аз затова мойте грипарските очила,си ги нося само в къщи и нищо им няма...
не вярвам,,,видни представители на клуба са откомандировани в провинцията за междуклубни мероприятия...Kiki написа:Утре 18ч. Нали? biggrin.gif
това значи че бассман ще дойде,,,но с митоко ще се разминат и най вероятно ще си тръгнат без да са се засекли,,,
мокси каза че ще дойде,но тя винаги така казва, и на КПП-то на владая-не я пускат да влезе...
дидо ще е изморен,защото има за вечеря пържоли и тая мисъл го е морила цел ден,та няма да има сили да дойде,,,
та ако си сам да не се чудиш що...аз така си го представям
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
...
диде,,може и кюфтета,,незнам кво,на ще има поне 40% свинско в него.
joro ,му е счупена колата,,,,тошко няма да дойде,щото няма да иска,,,а бат асен ,няма да дойде,щото няма да има никой с субару...
на митоко не се брой щото е мъртво-роден автоматик и е атмосверка...
всеки да се спасява кой както може,,,,,ужас
joro ,му е счупена колата,,,,тошко няма да дойде,щото няма да иска,,,а бат асен ,няма да дойде,щото няма да има никой с субару...
на митоко не се брой щото е мъртво-роден автоматик и е атмосверка...
всеки да се спасява кой както може,,,,,ужас
- Georgimitrovich