maggkrabar написа:много ви е слаб коловоза. една биричка и в 20.00 всеки по семейни дела. добре че беше рудолфо да си побъбрим за любовта... към тойотите laugh.gif
митоко пръв тръгна да търси приключения,и създаде усещането във всички ни,че нещо някъде се случва,а ние пропиляваме живота си....дори и на мен ми се прииска да скоча и да тръгна ,без ясна посока,но се овладях....
фидо като му се притръгва,и се сеща че има жена,,и смотуляви нещо,,,забелязъл съм,че като не му се тръгва,,не се сеща...
ивето проведе няколко телефони разговора,скъса си всички лични документи свързани с самоличността и, и каза че от утре е нов човек,,,ма до утре,нямала кво да губи,,и избяга...не разбрах утре как ще се казва вече,и под какъв ник ще влиза
останалите колеги само ставаха и се пазеха от тази вървулица постояно тръгващи си....беше ужасно,,,,,
п.с. само бассман и кики говореха за автоподемници,но не се разбираше нито защо ще вдигат автомобили,нито дали значт как да ги свалят после......беше ужасно-също така...