Мнение от stan4opan4o » 08 Окт 2009 23:39
stan4opan4o
Мнение от doktor_paunov » 09 Окт 2009 19:04
doktor_paunov
Bass_Man
Мнение от stan4opan4o » 11 Окт 2009 14:20
Кой да питам за грешката? Тези които извършваха диагностиката ли? Казаха ми че проблема е бедна смес и лошо изгаряне ...ама така и не ми казаха от какво може да е .Не мисля ,че проблема е единствено в лошото качество на гориво в България.Bass_Man написа:Ами питай ги каква е била грешката .
stan4opan4o
Мнение от stan4opan4o » 12 Окт 2009 15:32
stan4opan4o
ALTEZZA
Мнение от ALTEZZA » 12 Окт 2009 20:40
ne znam tochno kak sa Evropeiskite Corolli, no sam 99% siguren che gorivnia ti filtar e chast ot benzinovata pompa, t.e. v rezervoara. na teoria moje i da e ot nego, ama mnogo silno me samniava. bez da dadesh specifichen kod, mnogo trudno moje niakoi dori da pochne da ti pomaga kakvo moje da e. ako e bedna smesta, veroiatno si imal P0171, ama koi znae tova li naistina ti e koda...stan4opan4o написа:да не пускам отделна тема ,да попитам някой знае ли къде точно ми се намира горивния филтър за да го сменя и него ,струва ми се че и от него мойе да е проблема.
ALTEZZA
Мнение от stan4opan4o » 12 Окт 2009 22:23
Платих им разбира се .Взеха 50лв и общо взето нищо не свършиха.Проблема си остана не решен.ALTEZZA написа:ami da. ti na tiah plati li im za diagnostikata?stan4opan4o написа:Кой да питам за грешката? Тези които извършваха диагностиката ли?
stan4opan4o
Мнение от ALTEZZA » 13 Окт 2009 09:07
ami nachi, tez 50lv det si gi platil, te ne sa li che da ti diagnostirat kolata? ili inache kazano shto ne si obratno pri tiah che da se razbere ot det idva CEL-a(check engine light)? tova e vse edno da otidesh do mestnoto kafene i da si porachash edno malko, da im podadesh 2lv i da si tragnesh predi da poluchish kafeto...stan4opan4o написа: Платих им разбира се .Взеха 50лв и общо взето нищо не свършиха.Проблема си остана не решен.
ALTEZZA
Мнение от DJordans » 14 Окт 2009 20:32
DJordans
djery
Мнение от stan4opan4o » 15 Окт 2009 14:37
При заминала ламбда не се ли вдига разхода на гориво? При мен няма висок разход за момента,даже автомобила в момента е учудващо икономичен.djery написа:колега това ти е от ламбда сондатал.изгоряла е.
stan4opan4o
ALTEZZA
Bass_Man
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта