относно мр2
относно мр2
Мнение от Zaio_87 » 07 Окт 2009 21:05
здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!
Zaio_87
- Georgimitrovich
Мнение от Georgimitrovich » 07 Окт 2009 21:08
3s-ge ли е мотора?
The number is on the block and is just above where the gearbox connects to the block
The number is on the block and is just above where the gearbox connects to the block
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
Georgimitrovich
- polsun
- Обратна връзка:
Re: относно мр2
Мнение от polsun » 07 Окт 2009 22:27
Ела утре пак в Тойота в Търново не съм разбрал че е идвала такава кола при нас, ако трябва ще поразглабяме, на подемник ще я дигнем, ама ще го намерим тоя номер, само търси Сашо като дойдеш, ще помогна с каквото мога.Zaio_87 написа:здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!
polsun
CuMo
Мнение от diver » 07 Окт 2009 22:35
Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....Zaio_87 написа:здравейте колеги! преди няколко дни отидох да си регистрирам колата в кат и не можахме да намерим номера на двигателя! пратиха ме в сервиза на тойота но и там не можаха да ми помогнат! та въпроса ми е дали изобщо съществува такъв номер и ако го има къде е!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
- polsun
- Обратна връзка:
Мнение от polsun » 07 Окт 2009 22:42
По принцип е така ама някой път се правят на интересни колкото да ти лазят по нервите..diver написа:Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....
polsun
The enD
xtreme
Мнение от diver » 08 Окт 2009 18:45
Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....polsun написа:По принцип е така ама някой път се правят на интересни колкото да ти лазят по нервите..diver написа:Кат немогат го намерят да пишат в талона без номер на мотор или номер на моор не се чете. За кво те разкарват само....

diver
- polsun
- Обратна връзка:
Мнение от polsun » 08 Окт 2009 20:41
biggrin.gif biggrin.gif А докато си ровеше из дънките беше изтървал случайно "Пенчо Славейков" в канала дали щеше да го намери номера?diver написа:Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....
polsun
Мнение от diver » 08 Окт 2009 21:38
Мноо камери са наслагали по софийско... инак навремето беше пенчо завит у весник и небрежно фърлен на заданата седалка...polsun написа:biggrin.gif biggrin.gif А докато си ровеше из дънките беше изтървал случайно "Пенчо Славейков" в канала дали щеше да го намери номера?diver написа:Тамън на едно субару и на едно чероке това ми писаха в талона... На последната карина в талона от италия немаше номер и аз мноо доволен вече кроях пъклени планове.. докат единия мноо доволен на канала ми вика - аз го намерих и го вписах...подъл тип....

diver
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru