СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
днес закъснях за срещата но когато дойдох в 19;30ч нямаше никой.
за спора мисля че любимата ми МР2 до 2005 г. ако имаше и един малко по мощен мотор между 170 - 200кс. щеше да е ненадминат автомобил за удоволствие. макар че и с тия 140кс. че разцепи доста коли над 160кс
заради малкото си тегло biggrin.gif
за спора мисля че любимата ми МР2 до 2005 г. ако имаше и един малко по мощен мотор между 170 - 200кс. щеше да е ненадминат автомобил за удоволствие. макар че и с тия 140кс. че разцепи доста коли над 160кс
Не съм много съгласенandrian999999 написа:днес закъснях за срещата но когато дойдох в 19;30ч нямаше никой.

- juri_galev
-
- Почетен Администратор
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
То и много други неща явно си личат но ти директните неща не разбираш пък камо ли иронията ?!?!rudolf написа: Няма смисъл ако оборваш адриан,че тойота все още прави спортни модели като прави лексус, да влизаш в тотално безмислени спорове,за който явно си личи ,че те иронизирам.....
Това вече само ти можеш да го разбереш !rudolf написа: бтв Дивера спомена формула1 ,аз споменах корола врц, ти спомена лексус,,,,,и тримата доказваме че тойота няма спортен модел автомобил в пройзводство---което каза и адриан.
Явно ти трябва повечко време да разбереш някой неща .rudolf написа: такава тема има,,,,това съм ти го казал януари, не е нужно да го пишем в най-неподходящи теми, през 6 месеца,,или е???
ето и новото инфо:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=183010
http://news.expert.bg/n257834/p8/
там работата е малко като волф и дитз,тъй че не вярвай на менте ходове
Цитат:
"Новата компания “Фолксваген-Порше” ще е 50% фамилна собственост, като 20% от капитала ще държи правителството на германската провинция Долна Саксония, а Катар ще има около 16%."
Каде ги видя тези колежи във форума ве ?rudolf написа: аууу и сега няма да ми обръщат внимание колежките от форума---ужас .
И малкото , които има са ти роднини и/или семейни познати и ти обръщат внимание от любезност

BTW: това е авто форум , а не кварталното кафе та наблегни на техническите теми , а не на философските

Знам ! biggrin.gifrudolf написа: аз за тоя рейтинг живея,,,
rudolf написа:я кажи точно пред кой ми е паднал,че да знам пред кой да се старая??,,,предполагам ,че е пред някой,който не се е качвал на писта и не си е засичал време,но се чувства много бърз.няма спортна кола,но има дълготрайни и сериозни намерения. исказва се предимно острумно, и над нещата,защото го мързи да си проверява знанията в гугъл ,преди да се изкаже laugh.gif
За себе си ли говориш в случая или някой е влязъл и с твоя ник и ся пише глупости без твое разрешение

А сетих се сигурно говориш за Краси ама ако е той да знаеш , че има едно време на Калояново ! И ако един злодей не му беше препикал всичко на този свят можеше да има две времена но с времето всичко ще се оправи !
Но както и да е важното е преди да пишеш да си проверяваш нещата в google !

бассмане, ти нищо не си написал. правил си някакви цитати,остроумничел си там където няма какво да кажеш,,,,но нищо по темата, иначе ми харесват всичките ти оффтопиц мнения с призиви за техническа насоченост biggrin.gifBass_Man написа: ... .!
човек който не следи ,ще си помисли,че си прав за нещо или казваш нещо-заради пост половин страница като международните новини в "Работническо Дело".
няма да ти репликирам и в темата за срещите.
е с кики значи не сте се познали и той е бил в 18.30,трябва да си размените по една снимка на личниmitoko написа:азе бех у 18:30се

13.09.2009 18:30h
След всички по-горни уточнения за миналата седмица, тази седмица дали ще има някой на ЕКО-то???
5E FE - Paseo 1500 16v
Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената
Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената
Re: 13.09.2009 18:30h
Къде точно се провеждат срещите? Нали и аз вече съм тойотаджия... biggrin.giffollower написа:След всички по-горни уточнения за миналата седмица, тази седмица дали ще има някой на ЕКО-то???
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
е кат си жаден, стегни една кола и скокни до перник, е го каде е,,,то ако може да те вземат от вас, да те напоят и ако си подмит и на кеф,да те поексплоатират--най хубавоTroshko написа:Аре пак сега биеш отбой , нали бири ще черпишmoxy написа:Аз бих дошла, но ще се пробвам за японска среща в Перник. Ако се развалят тотално нещата, ще отскоча...![]()