Mersi che mi kaza neznaehjorj написа:Неделя 18.00 бензиностанция ЕКО на бул.БЪЛГАРИЯjuri_galev написа:Izvinete koga se subiratemolq za konkretni otgovori

бе от как форс индия печелят във Ф1 изобщо не знам какво да си мисля....Bass_Man написа:Я пак си помисли !andrian999999 написа:..........................за съжаление които вече не прави спортни коли...........
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Не съм бре не ме нареждай тъй... по душа съм си тойотаджия... laugh.gif laugh.gif laugh.gifBass_Man написа:Ти вече си долен VAG-аджия така ,че няма какво да мислишdiver написа: бе от как форс индия печелят във Ф1 изобщо не знам какво да си мисля.....
ми не правят,,,нали ги хващат вече и формулата не потръгва laugh.gifBass_Man написа:Я пак си помисли !andrian999999 написа:..........................за съжаление които вече не прави спортни коли...........
а за тези дет не вярват че шкода и фолксваген правят спортни модели--да погледнат порше ,ламборджини и бугати biggrin.gifBass_Man написа: Иначе не е лошо да погледнете Lexus IS-F ( за тия дето си мислят , че Тойота не правят вече спортни коли ) .
.
Наистина ли вярваш, че шкода имат нещо общо в правенето на бугати?! laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа: а за тези дет не вярват че шкода и фолксваген правят спортни модели--да погледнат порше ,ламборджини и бугати biggrin.gif
diver написа:Наистина ли вярваш, че шкода имат нещо общо в правенето на бугати?! laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа: а за тези дет не вярват че шкода и фолксваген правят спортни модели--да погледнат порше ,ламборджини и бугати biggrin.gif
ми селика,мр2 и супра съвпадат по години...+ wrc корола, ае86Bass_Man написа:Като реално Тойота никога не са правили повече от 2 ( модела не броя ) спортни коли на веднъж . .
няма нищо срамно че си пропуснал някой модел,,,случва се,,,за това сме форум .Bass_Man написа:Добре , че руди ми е коректора в живота , че MR2 я бях забравил. От какво и къде се опитват да се разграничават Тойота всячески само ти си знаеш !
Извинявай руди ама ти преди малко болид искаше да си купуваш сега на WRC отиде айде малко да се успокоиш вечеили , както казваш ти самообладай се !
!
Bass_Man написа:Under the so-called "Volkswagen Law", no shareholder in VW can exercise more than 20% of the firm's voting rights, regardless of their level of stock ................ Volkswagen briefly became the world's most valuable company as the stock price rose to over €1,000 per share as short sellers tried to cover their positions.[15]
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group#Ownership
!
такава тема има,,,,това съм ти го казал януари, не е нужно да го пишем в най-неподходящи теми, през 6 месеца,,или е???rudolf написа:
On 16 September 2008, Porsche announced that the company had increased its stake in Volkswagen to 35%.[12] As of October 2008, Porsche held 42.6 percent of Volkswagen's ordinary shares and holds stock options on another 31.5 percent.[citation needed] On 28 October 2008, Porsche announced that they effectively held over 74%, 42.6% actual shares and the rest as convertible options.
според теб нищо общо ли нямат?? да задаваш подобен върпрос е все едно да питаш--шкода какво общо има с фаг,,освен че имат собственост и си разменят технологий-нямат друго нищо общо:)
!
аууу и сега няма да ми обръщат внимание колежките от форума---ужас . аз за тоя рейтинг живея,,,я кажи точно пред кой ми е паднал,че да знам пред кой да се старая??,,,предполагам ,че е пред някой,който не се е качвал на писта и не си е засичал време,но се чувства много бърз.няма спортна кола,но има дълготрайни и сериозни намерения. исказва се предимно острумно, и над нещата,защото го мързи да си проверява знанията в гугъл ,преди да се изкаже laugh.gifBass_Man написа:BTW: не , че не се разбира просто вече никой не те уважава защото не си се доказалпред нас !
![]()
А в опититите си да защитаваш душевно болни хора рейтинга ти съвсем падна!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта