Аз днеска реших да си сменя крушката на габарита защото беше изгоряла разбира се.
И какво констатирах че за да я сменя трябва да демонтирам мигача до фара за да мога да стигна до въпросната крушчица

Колата е TOYOTA-picnic
Не бе Жоро,просто по тая кола в моторния отсек, всичко е направено с каквото е имало останало от Авенсис.Деиствително за да смениш габарита ,сваляш мигача -че и фара.Да не говорим за нещо около всмукателите.slowtraveler написа:Смятам, че голяма част от това не са 'абсурдизми', а конструктивна необходимост. Просто конструкторите не са имали друг изход, и са намерили най-лекото компромисно решение. .....
след като всичко е останало от АВЕНСИС значи частите от АВЕНСИС ще ми ставатkristian написа:Не бе Жоро,просто по тая кола в моторния отсек, всичко е направено с каквото е имало останало от Авенсис.Деиствително за да смениш габарита ,сваляш мигача -че и фара.Да не говорим за нещо около всмукателите.slowtraveler написа:Смятам, че голяма част от това не са 'абсурдизми', а конструктивна необходимост. Просто конструкторите не са имали друг изход, и са намерили най-лекото компромисно решение. .....
Всичко е навряно отзад, на майка си в........За сметка на това отпред има 20х20см тенеке с "лапичка " да не барнеш че е горещо.Но въпреки това ако някой колега с Пикник му се виждат навряни нещата,да дойде да му покажа Пежото![]()
.Мамата си тракало.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif Стана една година се опитвам да стигна до подгревите , ама......
При мен предните амортисьори са като на Авенсис, предните накладки са ми от РХ 300, и т.н., нормално е да има взаимозаменяемост.БОРИСЛАВ написа: след като всичко е останало от АВЕНСИС значи частите от АВЕНСИС ще ми стават![]()
А за да си долееш масълце вече трябва да имаш и фунийка със маркуче иначе само със тубичката няма сипване
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост