Хлътва ми педала на съединителя като загрее двигателя?
Хлътва ми педала на съединителя като загрее двигателя?
Та каква е тази мистерия, на студено никакви проблеми няма, но ако карам 10-15 км из града и започва все по-долу и по-долу да слиза и накрая, остава долу и никаква скорост никъде не влиза, като я оставя да поизстине - повече от 3-4 часа лятото, пак се оправя и после пак така, разгледах горната и долната помпа, опитах се да обезвъздушавам и други такива, ама става само като поизстине двг-я, съответно ск кутия и почти изключвам горна и долна помпа, тъй като вилката си стои натисната и не връща буталцето на долната помпа, а на ръка буталцето си се движи, а вилката не мърда - следователно проблемът е от към ск кутия, вилка, лагер - притискател - все си мисля, че от горещината се прецакват пружините на притискателя и до такава степен са омекнали, че не връщат вилката, която пък може и да е с клеясъл лагер щото и педала по принцип си се натиска от доста време по-трудно.
Та понеже процедурата по отваряне на ск кутия не е от най-приятните - някой да даде акъл, дали да търся проблема някъде другаде или да запретвам ръкави ?
Та понеже процедурата по отваряне на ск кутия не е от най-приятните - някой да даде акъл, дали да търся проблема някъде другаде или да запретвам ръкави ?