СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Нема начин... Фидковица 100 пъти по-готина от безличното Анжелинче...Па нали си е и наше...Fido Dido написа:desSs написа:объркал се е, искал е да напише Фидовица /известна също така и като Фидодидовица/ laugh.gif biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Почетен Администратор
-
-
- Почетен Администратор
Признавам си - избягах от АСПО със страшна сила. Причината - както вече съм казал - един примат, с претенции за хомо сапиенс, под името Генчо.sashoskiora написа: Не си признава.Остави хубавия сервиз
Сега съм тук - http://www.extreme-tuning.bg/?cat=77&lang=2
-
Дидо успех батка,незнам колко хляб има в тунинга.Като майстор по гърнетат те признавам и не само аз,но по отношение на изказването ти,става въпрос за човек който ми е много близък и в крайна сметка е управител на въпросния сервиз и е редно да се съобразяват с него,а като човек Генчо е страхотен приятел,много коректен и не мисля че той е причината да напуснеш,потърси проблема и в себе си.Fido Dido написа:Признавам си - избягах от АСПО със страшна сила. Причината - както вече съм казал - един примат, с претенции за хомо сапиенс, под името Генчо.sashoskiora написа: Не си признава.Остави хубавия сервиз
Сега съм тук - http://www.extreme-tuning.bg/?cat=77&lang=2
-
- Почетен Администратор
Сашо, радвам се, че сте приятели - но аз говоря от друга гледна точка.
Като и още осем човека, които напуснаха поради същата причина.
Като майстор съм го признал, но според мен на такива хора не трябва да им се дава власт. Както и да е.
Пожелавам ти дългогодишно приятелство с него, но помни от мен - няма вечни приятели - има вечни интереси. Дано твоите не се пресекат с неговите.
Успех.
Като и още осем човека, които напуснаха поради същата причина.
Като майстор съм го признал, но според мен на такива хора не трябва да им се дава власт. Както и да е.
Пожелавам ти дългогодишно приятелство с него, но помни от мен - няма вечни приятели - има вечни интереси. Дано твоите не се пресекат с неговите.
Успех.