моля да помогнете като каже някой от къде мога да намеря такъв компютър за качване на горивото. В Тойота Пазарджик ми обявиха цена 1000 лв и ми казаха че трябва да го поръчват от Гърция и не се знае кога ще дойде. Колата е на 3 години и малко и е на 55к просто незнам как е възможно на тея км да изгори компа,но уви. Ако някой има идея моля да пише, в момента съм в Пловдив но мога да реагирам и в София и др. градове ако някой има идеи.
Изогорял компютър за качване на гориво на Авенсис 2006D4D2,2
Изогорял компютър за качване на гориво на Авенсис 2006D4D2,2
Здравейте колеги,
моля да помогнете като каже някой от къде мога да намеря такъв компютър за качване на горивото. В Тойота Пазарджик ми обявиха цена 1000 лв и ми казаха че трябва да го поръчват от Гърция и не се знае кога ще дойде. Колата е на 3 години и малко и е на 55к просто незнам как е възможно на тея км да изгори компа,но уви. Ако някой има идея моля да пише, в момента съм в Пловдив но мога да реагирам и в София и др. градове ако някой има идеи.
toyota avensis 2,2 D4D 2006 ex.
Понеделник към 9.00 ще имам партномера на компа за качване на гориво и ще и пиша. Пламен Ангелов трябва да ви е звънял за моя Авенсис или?polsun написа:Остави ми ако искаш номера на рамата, и в понеделник като отида на работа ще проверя колко струва и ако желаеш ще го поръчаме и сменим при нас. Гарантирам ти срок на доставка макс. 1 седмица
Колега, би ли споделил каква цена са дюзите? Как така не работи, по-скоро не работи както трябва или както му казват "пикае", а не че не работи. Ако беше слагал добавки в нафтата, това нямаше да се случи. Предполагам колата са я закачали на тестер. Каква корекция правеха дюзите на другите цилиндри? Мотора тракаше ли или си работеше нормално?kaleto77 написа:Калеги оказа се и дюза на втори цилиндър че не работи, поръчах я и утре ще я монтирам. Дано това е всичко!
Значи дюзата на 2 цилиндър неработи въобще, според монтьора в Тойота Пазарджик може да пикае но не работи. Взех я от Дупница от една ударена нова тойота като мойта, от нея взех и компютъра за дюзите. В сервиза ми бяха сложили от тях и всичко си работеше. Относно горивото съм зареждал само в Лукойл-ите в Пловдив. Сложих и добавка сега и утре ще я покарам малко да издуха ако има нещо в горивото. Се пак колата няма 60к и е на 3 години и малко, не е нормално компа и дюзите да си отиват немислите ли?
Що да не е нормално. С нашта лайняна нафта дет не се знае какво има вътре абсолютно всичко е възможно.kaleto77 написа:Значи дюзата на 2 цилиндър неработи въобще, според монтьора в Тойота Пазарджик може да пикае но не работи. Взех я от Дупница от една ударена нова тойота като мойта, от нея взех и компютъра за дюзите. В сервиза ми бяха сложили от тях и всичко си работеше. Относно горивото съм зареждал само в Лукойл-ите в Пловдив. Сложих и добавка сега и утре ще я покарам малко да издуха ако има нещо в горивото. Се пак колата няма 60к и е на 3 години и малко, не е нормално компа и дюзите да си отиват немислите ли?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
ами полска му работа,не ме учудва.преди 2 седмици ми смениха гарнитурата на главата,egr-вентил,дроселова клапа.следващата няма да е с тоя мотор и май ще е друга марка.kaleto77 написа:...Се пак колата няма 60к и е на 3 години и малко, не е нормално компа и дюзите да си отиват немислите ли?
причината,поради която смениха гарнитурата беше налягане в охладителната система,както и теч на масло някъде отстрани над динамото.иначе не съм усетил абсолютно нищо,антифриза си беше розов.проблема е познат и като че ли е масов за тоя мотор,новата гарнитура е изменена от тойота.
деба и полските несретници...