за и против
за и против
Колеги понеже трайно времето се задържа студено гледам като всяка година та итази на много коли слагат разни картони или найлони на решетките на радиаторите та да попитам кой е за и кой против този 'тунинг'.
Аз лично преди години карах бус Мерцедес май 205 беше нещо такова и нямах хубаво парно докато не сложих един картон отпред.Същото направих и на един Нисан примера при -12 преди година защото пак слбо парно.На Тойотката която карам Д4Д 2000 още не съм слагал.
Аз лично преди години карах бус Мерцедес май 205 беше нещо такова и нямах хубаво парно докато не сложих един картон отпред.Същото направих и на един Нисан примера при -12 преди година защото пак слбо парно.На Тойотката която карам Д4Д 2000 още не съм слагал.
-
DMDimitrov
- Обратна връзка:
Обикновено тези картони ги слагат, защото собствениците ги мързи да си сменят термостатите, а не е кой знае колко голяма инвестиция
и съответно колата бавно загрява и няма парно. Моята королка при -11 наскоро я запалих и докато изчистя стъклата - на 5-тата минута вече си духаше топло вътре. Без да слагам картони разбира се
П.П: Колегата ме изпревари
П.П: Колегата ме изпревари
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г