Хибридния Ярис няма нужда от 98 бензин. Вече три години и 33 000 км го караме с нормален 95, с няколко резервоара изключение, когато пробвахме дали ще има някаква разлика с Shell V-Power Racing (100 октана). Ами ние не открихме.Rynarsa написа: ↑31 Юли 2024 06:46 Колеги и аз вчера си поръчах Ярис ( хибрид ) като на шегаСрока за доставка е 14.10.24 или 09.01.25
Като уж най-вероятно ще е октомври, но да видим.. тези с Хибрид версията, може ли малко инфо… според вас има ли нужда от 98 бензин или някои добавки.. и в началото има ли км които да се кара по-бавно да се разработи…. То и дилъра ще разпитам като дойде, но все пак да събирам инфо тези 2 месеца и половина.. Благодаря предварително… гледах мултимедията е малко бавна.. как е свързването с телефон и навигацията пак ли през тела се пуска.. малко съм бос не ме съдете
![]()
Първите стотина километра се бoрави със спирачките по-внимателно - същото като след смяна на накладки.
Ние до 3 000км не сме шофирали с над 110км/ч.
За свързването с телефон информацията няма да е валидна за теб, защото ти ще си с новата мултимедия. Ако при дилърите около теб има такъв тестов автомобил, то може да пробваш с твоя телефон директно. Не е желателно в мултимедията да са записани едновременно два активни телефона, защото обикновено когато и двамата сме в колата се свързваше първо с "грешния" през bluetooth-a и пускаше "грешния" Spotify Premium. След като изтрих моя телефон, то този на жена ми при "запален" автомобил се свързва още преди да се е качила и да си е сложила колана. Но това е валидно за старата мултимедия с двата въртящи бутона