не чета много ама не беше ли скрит хондажия?smb написа:ето каква кореспонденция получава лорда
Lorda = скрит субаруджия
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: Lorda = скрит субаруджия
laugh.gif laugh.gif laugh.gifJapanese_fever написа:Мммм-не, не съм сектант на тема Хонда, за разлика от феновете на INSSANE!
Няма да обсъдаме сега Шеви, между другото те правят може би най-добрите двигатели в САЩ. А това, че Z06 е още с OHV и ресьори отзад са подробности. Те пък Форд като имат DOHC, та супер двигатели правят... laugh.gif
Виж Германската централа на Форд правят хубави неща. Ето видяхме Мондео в BTCC, иначе тук са гола вода.
RSG-то пак се задейства ...
Че вече и страшни думи като BTCC се ползват ... малиии .... видяхме ги у форума и станаха модерни ... laugh.gif laugh.gif
Japanese, ти лично някакво автомобилно състезание с туристически автомобили дори и по телевизора гледал ли си в последната петилетка? Та даже не само в петилетката, ами и въобще? Я си признай ...
Хайде, като си толкоз запознат с какво правят Форд в САЩ, я кажи в американския аналогичен шампионат (Speed World Challenge), в големия клас (Grand Touring) кой е шампиона за тая година и каква кола караше?
Май имаме случай на професура по гола-вода във форума?
Последно промяна от MX5 на 16 Дек 2009 23:55, променено общо 1 път.
btw Japsi, tova ne sa na dedoti resiorite -Japanese_fever написа:А това, че Z06 е още с OHV и ресьори отзад са подробности. Те пък Форд като имат DOHC, та супер двигатели правят... laugh.gif
Виж Германската централа на Форд правят хубави неща. Ето видяхме Мондео в BTCC, иначе тук са гола вода.
:: C6 Z06 Suspension ::
Front short/long arm (SLA) double wishbone, cast
aluminum upper & lower control arms,
transverse mounted composite leaf spring,
monotube shock absorber
Rear short/long arm (SLA) double wishbone, cast
aluminum upper & lower control arms,
transverse mounted composite leaf spring,
monotube shock absorber
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
Да ти кажа честно BTCC съм ги гледал редовно по Eurosport като бях ученик в БГ, само че тогава не съм знаел, че така се нариа шампионата!MX5 написа: Че вече и страшни думи като BTCC се ползват ... малиии .... видяхме ги у форума и станаха модерни ... laugh.gif laugh.gif
Japanese, ти лично някакво автомобилно състезание с туристически автомобили дори и по телевизора гледал ли си в последната петилетка? Та даже не само в петилетката, ами и въобще? Я си признай ...
Тука телевизия не гледам, както и не следя никакви шампионати. Просто съм много зает и гледам това-онова на youtube.
Any other questions?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
V35GTR (Vase), ne 4e ne6to ama "leaf spring" = resior , samo deto na Corvette-a ne sa v kompoziciata v koito nie sme sviknali da gi vijdame (naredeni edin varhu drug na plastove) ami e samo edin edini4en list.
Toi Jap slu6a adriankata9999999(mai be6e) deto se be6e izcepil 4e Corvette-a bil s resiori i ot tam mu idva zabludata......nadiavam se
Toi Jap slu6a adriankata9999999(mai be6e) deto se be6e izcepil 4e Corvette-a bil s resiori i ot tam mu idva zabludata......nadiavam se
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Като не следиш шампионатите, откъде знаеш, че Форд били гола вода в тях? Или ти се иска да са гола вода, което става факт в твоя имагинерен свят?Japanese_fever написа:Тука телевизия не гледам, както и не следя никакви шампионати. Просто съм много зает и гледам това-онова на youtube.
Any other questions?
Ей тия снимки може да си ги сложиш в рамка и да си ги закачиш на стената да ти напомнят, че реалния свят е различен от това, което си мислиш laugh.gif
- Japanese_fever
Сега, само топ модела на Ford - Mustang ли определя качеството и надежността на тази марка?!?
За Волво нищо няма да кажа, то по тази логика Форд прави и коли с Ванкелов двигател - RX8 и турбо също - Маzda Speed.
Нали Форд са ги купили и тях отдавна...
Мустанга и то последния модел с ретро дизайна наистина е доста сполучлив, но всички други модели са крап. Това си е мое мнение и не искам да убеждавам никого в него!
Ноооооо, да карет всички японски коли и да бутате Лорда на американско...?!? Няма да позволя!!!
За Волво нищо няма да кажа, то по тази логика Форд прави и коли с Ванкелов двигател - RX8 и турбо също - Маzda Speed.
Мустанга и то последния модел с ретро дизайна наистина е доста сполучлив, но всички други модели са крап. Това си е мое мнение и не искам да убеждавам никого в него!
Ноооооо, да карет всички японски коли и да бутате Лорда на американско...?!? Няма да позволя!!!
Ти сега искаш Форд всеки модел, който произвежда, да го състезава в touring шампионата ли? Уж в UK били голяма работа щом имали кола в BTCC, а тука печелят шампионата и в топ 4, две коли са фордаджийски а другите две Поршета и ти разправяш, че са гола вода. Егати логиката ... laugh.gifJapanese_fever написа:Сега, само топ модела на Ford - Mustang ли определя качеството и надежността на тази марка?!?
При това цялата тая работа дето я приказваш е без да си имаш абсолютно никаква представа какво става в шампионатите тука ...
Volvo Cars са собственост на Ford. Mazda не са собственост на Ford, а са им бизнес партньори. Ford имат към 13% акции в Mazda. Май пак говориш наизуст кой кого е купил?За Волво нищо няма да кажа, то по тази логика Форд прави и коли с Ванкелов двигател - RX8 и турбо също - Маzda Speed.
Дреме ми на шмайзера колата, която карам, дали я е правил японец или не ...Japanese_fever написа:Ноооооо, да карет всички японски коли и да бутате Лорда на американско...?!? Няма да позволя!!!
И какво няма да позволиш и как? laugh.gif
- Japanese_fever
Razlikata m/u Mustang i Mondeo bi trqbvalo da q znaesh i tq e golqma.
Da imam nabliudeniq li4ni ot centralata na FORD v EU. Ba6ta mi kara Fiesta 1.6D! Kakto i mnogoto Fordove iz ulicite na BG. Vqrno, ne mogat da se sravnqvat ni nai-malko s qponcite, no se spravqt dale4 po-dobre ot tuka. Tuka i Focus-a im ne e Focus - batarma otvsqkude.
Az shampionati gledam ot ranna detska vuzrast, ne sum po4nal kato sum doshe u USA. O6te predi fatalnata data - 1-vi Mai 1994 gledam F1, a drugite shampionati kato WRC, BTCC i DTM sum gi sledql redovno po Eurosport.
Taka, 4e malko me podcenqvash!
Vqrno sustezatelna kola ne sum pipval, no i tova moje da stane...
Ti kakvo iskash da mi kajesh, 4e FORD pravqt hubavi koli li?!? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Da imam nabliudeniq li4ni ot centralata na FORD v EU. Ba6ta mi kara Fiesta 1.6D! Kakto i mnogoto Fordove iz ulicite na BG. Vqrno, ne mogat da se sravnqvat ni nai-malko s qponcite, no se spravqt dale4 po-dobre ot tuka. Tuka i Focus-a im ne e Focus - batarma otvsqkude.
Az shampionati gledam ot ranna detska vuzrast, ne sum po4nal kato sum doshe u USA. O6te predi fatalnata data - 1-vi Mai 1994 gledam F1, a drugite shampionati kato WRC, BTCC i DTM sum gi sledql redovno po Eurosport.
Taka, 4e malko me podcenqvash!
Vqrno sustezatelna kola ne sum pipval, no i tova moje da stane...
Ti kakvo iskash da mi kajesh, 4e FORD pravqt hubavi koli li?!? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
- Japanese_fever
Lorde izberis si - kola s resiori ili dragster deto ne moje da zaviva:
http://www.youtube.com/watch?v=WIPBP-9TUnQ
Horata ti pra6tat pisma za SUBARU, no ti si vzemi AM. mUsCle, 4e e po-prestijno, po-rednecksoko! laugh.gif
http://www.youtube.com/watch?v=WIPBP-9TUnQ
Horata ti pra6tat pisma za SUBARU, no ti si vzemi AM. mUsCle, 4e e po-prestijno, po-rednecksoko! laugh.gif
Разбрах - Мондео на състезания и някъв курник като Fiesta е супер, а да печелиш състезания с Мустанг, или да се возиш в Taurus, който е неизмеримо по-удобна кола от Fiesta, е гола вода. laugh.gifJapanese_fever написа:Razlikata m/u Mustang i Mondeo bi trqbvalo da q znaesh i tq e golqma.
Da imam nabliudeniq li4ni ot centralata na FORD v EU. Ba6ta mi kara Fiesta 1.6D! ... RSG ... RSG ...
За престиж - Civic - това го сме го чували вече ... laugh.gifJapanese_fever написа:Lorde izberis si - kola s resiori ili dragster deto ne moje da zaviva[/url]
...
А таз кола уж с ресори, а как добре завива само - странна работа, Japanese още е в недоумение кек е възможно това
http://www.youtube.com/watch?v=2ikj90_Un0o
- Japanese_fever
NA tova hubavo zavivane li mu vikash?!?
Tq tq tvoita Miata e po-dobre ot nego na zavoite.
Az i neq bih vzel ot tezi kurnici s dvigatel na kamion...
Nali znaesh, 4e za parite na ZR1 si vizmash edin GT-R i vuob6te ne mu mislish, ama kude e Vasqo sega da ti go obqsni!?!
Tq tq tvoita Miata e po-dobre ot nego na zavoite.
Az i neq bih vzel ot tezi kurnici s dvigatel na kamion...
Nali znaesh, 4e za parite na ZR1 si vizmash edin GT-R i vuob6te ne mu mislish, ama kude e Vasqo sega da ti go obqsni!?!
Many places I would say!Jim commented after the lap that conditions were good except for a strong headwind down the main straight and that the lap was solid, but he felt there were a few places he could have gone faster.
Japanese_fever написа:NA tova hubavo zavivane li mu vikash?!?
Давай, нещо още по-случайно и абсурдно изгенерирай ...
Благодаря, че ни светна, че ако шофьора на някой места казва, че може да мине и по-бързо следващия път, автоматично прави колата да не може да завива. Велика логика ...Japanese_fever написа:Many places I would say!Jim commented after the lap that conditions were good except for a strong headwind down the main straight and that the lap was solid, but he felt there were a few places he could have gone faster.