Купих новата кола...
Купих новата кола...
Здравейте.От два дни колата е при мен и сега все още я разучавам.Не успявам с Bluetooth-a/сдвояване с телефона/.Ако някой с такава кола има опит да помага.Има упътване на английски.Желая на всички здраве и повече колеги да имат възможност да си купят нови коли!!!!
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
- alexandargv
И на Вас Честито.не мога да направя настройките/имам чувството че не вкл.Bluetooth-a на колата./desSs написа:честито колега![]()
и ние от три дни сме с нова кола, само че РАВ4, и също видяхме зор с Bluetooth-a. кажи какъв е проблема, евентуално ако мога да помога...
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
ЧЕСТИТО и на двама ви!!!
Със здраве да си ги карате и без никакви аварии!
Със здраве да си ги карате и без никакви аварии!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Има диск с превод на български.всичко е преведено с изключение на Bluetooth-a.Raya написа:Няма ли на български? По закон мисля, че всички стоки трябва да имат превод на упътването.desSs написа: pdf с инструкции на английски за рав.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
А на панела на радиото има ли картинката на Bluetooth-а? Или на волана червена и зелена слушалка?elec написа:Има диск с превод на български.всичко е преведено с изключение на Bluetooth-a.Raya написа:Няма ли на български? По закон мисля, че всички стоки трябва да имат превод на упътването.desSs написа: pdf с инструкции на английски за рав.
Да на моя Аурис купен преди месец, няма и толкова, блутут описанието липсваше в превода ама го намерих в английската.
Цъкваш на волана отворената слушалка. На дисплея излиза Phone цъкваш веднъж дясната врътка, то остава на Phone, но като въртиш дясната врътка вече си в менюто, отиваш на Setup, пак цъкаш дясната врътка и въртиш и търсиш Pair Phone като го цъкнеш колата почва да търси и в един момент намира телефона и кода е 0000 и готово.
(Извинявам се за няколкото грешки на ляво с дясно, правилната е дясната врътка, просто бъркам ляво и дясно)
Аз имам друг въпрос, видях, че има опция за прехвърляне на контакти на колата, ама като пробвам дава FAILED, някой с идеи как да успея?
Цъкваш на волана отворената слушалка. На дисплея излиза Phone цъкваш веднъж дясната врътка, то остава на Phone, но като въртиш дясната врътка вече си в менюто, отиваш на Setup, пак цъкаш дясната врътка и въртиш и търсиш Pair Phone като го цъкнеш колата почва да търси и в един момент намира телефона и кода е 0000 и готово.
(Извинявам се за няколкото грешки на ляво с дясно, правилната е дясната врътка, просто бъркам ляво и дясно)
Аз имам друг въпрос, видях, че има опция за прехвърляне на контакти на колата, ама като пробвам дава FAILED, някой с идеи как да успея?
Последно промяна от kando на 19 Апр 2011 01:21, променено общо 1 път.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
на рав-а е дясната врътка, и кода не беше 0000, а съвсем други цифри. явно има малки разлики в различните моделиkando написа:На дисплея излиза Phone цъкваш веднъж лявата врътка, то остава на Phone, но като въртиш лявата врътка вече си в менюто, отиваш на Setup, пак цъкаш лявата врътка и въртиш и търсиш Pair Phone като го цъкнеш колата почва да търси и в един момент намира телефона и кода е 0000 и готово.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В завода на Тойота в префектура Миаги.chukich написа:Супер ! Да ти е честита!
Знаеш ли къде е произведена? Мерси

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.