Fulda не съм сигурен вече чия собственост e.

Официално е на Goodyear от 1966 и се произвежда в техните заводи във Франция, Германия и Словения (Sava).
Това е много сериозно твърдение - ако е така наистина евала за Ласа. Пак казвам - имах възможността да пипна зимна ласа онзи ден, е няма такъв мек каучук, вярно чисто нова гума, но към момента не съм докосвал такава гума, толкова мека имам предвид (не съм рекламно лиц на Ласа).
4 години и 70000км за тази цена е повече от добре, няма какво да искаш повече.
Преди 3 години взех на предното Волво чисто нови кристал монтеро 3 мисля бяха и се държаха повече от перфектно, но го продадох (харизах) с тях и нямам впечатление в следващите години как се държат. Пишеше, че са произведени в Германия, но не бих взел пак Фулда, скъпи са за това, което предлагат - мое мнение.
Благодаря за предложението, най-вероятно човека наистина е обективен, но му липсва сериозния набор от марки гуми, както тестват специално в АутоБИлд (не съм им фен), тества няколко премиумма и един ментак, няма средно положение или т.нар "златна среда" , наина на оценяване, като критерии е една шеста спрямо тестовете на Ауто Билд, определено има какво да се научи от човека, но няма голям избор при марките, добре е ако е могъл да тества поне още 6-7 марки, както и да добави поне още 3-4 вида тестове (пределно ясно ми е, че всичко струва пари).Двигателист написа: ↑06 Сеп 2025 23:28 nov, остави Аутобилд. По-добре разгледай канала на TyreReviews в ютуб. Твърди,че прави тестовете насляпо.
http://www.youtube.com/@tyrereviews
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта