"Кучетата" ( DongFeng и BAW) се оказа че имат "кучкарник" в Русе

Вероятно си ги "преслушал", но да ги има и "за другите":
https://www.facebook.com/ShowroomRuseDo ... cale=bg_BG
"Кучетата" ( DongFeng и BAW) се оказа че имат "кучкарник" в Русе
Ето, само с избора ти на Нисана започваш - ще зареждам до 100%, само ако това, ако онова. Ако си вземеш BYD, няма да го мислиш, защото батерията позволява това. И няма да ти дреме през нощта да си го оставиш само на нощна тарифа да ти зареди до 100% и да не се притесняваш ако през деня трябва да дозаредиш, заради начина ти на "пазене" на колата и да не я пълниш на 100% (поне това изказа в защита на 22 кВт-овото ти зарядно).biro написа: ↑23 Юни 2025 12:41 Аз сравнявам средното нивo на Sealion 7 и то има батерия 82.5kWh , 150kW DC. Цената му е 52 000 GBP в UK. Нямат представителство в БГ и за това гледам UK.
Тоя BYD с 93kWh батерия е на цена колкото нов нисан с една нова резервна батерия
Нисана си зарежда на 130kW DC до към 45-50%. Съвсем достатъчно да стигна до гаража.
Батерията я зареждам на 100% само ако ще пътувам над 350км. Настройката на зареждачката ми е от 23:00 до 1:30. Включвам само ако е под 25% или ако ми трябва на 100% за следващия ден я включвам на по-високи %.
Последно зареждане на 100% на 31. Май. От тогава съм минал 1400км с 6 зареждания:
до 78%, до 37% (DC в Търново, колкото да стигне до гаража. Споделях 150kW зареждачка с една тесла и съответно 75kW ), 58%, 82%, 79%, 76% (общо 273kWh)
Като пример разликата между Х3 и Х5 от 2022-ра е 21 см. Една педя, както каза.
Да избегне фалита, след оттеглянето на Рено
Като си такъв капацитет по материята какъв ЕА щеше да ми препоръчаш за покупка в края на 2023г? Аз тествах много и нямаше кищо сравнимо с нисана. Едва 2024г към края се появиха модели на BMW с прилично голяма батерия за също така прилична цена. Всичко до момента на поръчката ми предлагано официално в БГ беше с по-малка батеря. А немските СУВ от не премиум клас бяха (и сега са) отвратителни от към качество на интериор и окачване. Просто тогава 90kWh батерия бе мираж за всички останали.slowtraveler написа: ↑22 Юни 2025 16:05 но не съм уверен, че решението на Нисан за такъв модел като твоя е правилно
Новия лийф още тази година. Твърдотелните батерии ги слушам от 10 години. Тойота ги пускаха няколко пъти за тия 10г и още ги няма.
Тази е с умряла 12v батерия. Човека си е седял в студа на аксесоари и нормално така да стане.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта