Новак с хибрид Auris 2 1.8 Hybrid (2013-2015 г.)
-
kyoshinn
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
Новак с хибрид Auris 2 1.8 Hybrid (2013-2015 г.)
Иначе исках да попитам - имаше тук някой от форума, който е около Пловдив и прави хибридни батерии, дали ще може координати ? Мисля, че все още е добре батерията (единствено разбирам, че в Dr. Prius, на място volt difference е 0.03-0.07, което до колкото помня беше добре), но напоследък забелязах, че примерно както е на 50%, за има няма 50-100 метра докато видя и свали за секунди на 40% пали двигателя да зарежда обаче продължава да пада нищо, че се зарежда, пада до 30-32% и тогава започва да пълни. Другото, което исках да попитам е, какви температури на батерията са окей ? Понеже ползвам hybrid Assistant постоянно и пускам ръчно вентилатора да работи на макс и обикновено сега в жегите батерията е на около 32-35-36 градуса, вчера обаче качвам се, пускам и гледам свети е оранжево на 42 градуса. Веднага пуснах вентилатора и докато чаках жената да я взема около 20 минути климатика на макс и вентилатора на батерията на макс и бързо ги свали до 35 градуса, но ми е чудно просто какви са допустимите граници. Другото, което ме учуди, е че цял ден я пече слънцето - влизам, вътре не може да се диша, отварям приложението - 28-30 градуса на батерията, а вчера даже в бях паркирал на сянка и със сенник, и за колко 3-4 часа където е стояла, качвам се - 42.