палавница biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifdesSs написа:нищо друго
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
Като си купя тойота няма проблем
Имам едни планове за това лято или другото(което е по-вероятно) както направихме във Варна японска среща. Да спретнем една национална като си мисля да наема,ако стане разбира се от общината или някои познат голям парцел на който да се разположим по марки и да има примерно някакъв тунинг конкурс с парични наградни.....,но това са далечни планове
Мисля си за някоя събота и неделя 2 дни да е 

Mitsubishi Shogun Pinin 2.0 GDI A/T 2001 129hp
Alfa Romeo 156 1.8 T.S M/T 1999 144 hp
Alfa Romeo 156 1.8 T.S M/T 1999 144 hp
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Re: ...
по-скоро трее организация да го пусне жената....после присъствена книга, служебна бележка, гарнизонка, разчет.....сложно ....Vesko написа:Не те пуска до морето или само ако е неорганизирано?rudolf написа:аре верно нещо за морето организирано,щото иначе жената не ме пуска

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Re: ...
базикайте се,ама тая моя хубост е като проклятие,,,,и до кинефа да отида давам обясняние -защо,,с кой ще ходя,,кво ще правим,,кога ще се завърна,,,и ако жената прецени че има риск за живота,здравето или семейството ни-ми се дава едно гърне да си стоя до нея,,,diver написа:по-скоро трее организация да го пусне жената....после присъствена книга, служебна бележка, гарнизонка, разчет.....сложно ....Vesko написа:Не те пуска до морето или само ако е неорганизирано?rudolf написа:аре верно нещо за морето организирано,щото иначе жената не ме пуска
,,а и предстой предродилна и следродилна депресия,,