който не е присъствал да не съжалява..отново пълен провал.
кики не донесе клещите които беше обеща,,,всъщност не донесе нищо,,,всъщност почерпи само мен с две пърчета от пържола защото тоя път случихме смяната с готвача.първото пърче беше добро,но второто беше една жила която той беше оставил и нямаше да яде...всъщност сега като се замисля той не ме почерпи а аз си ги изпросих,,,не почерпи НИКОГО!!!
митоко пак много се изложи и пак пред всички,,отричаше всякакви заченек на размисъл относно автомобилостроенето ,като се аргументираше че роботите и компютрите щом така са го измислили значи е най умно,,щото роботите били по умни

никой не му противоречеше,а всички се съгласявахме с разбиране laugh.gif
ивобокс- не доведе нито сестра си нито приятелката си, с което допусна срещата да изглежда скотска и еднополова,аз обясних на барманката че не сме сбирка на джемини,и попадението на тошко миналия път е било само солова акция:)
басс-ман отново вдигаше нейстова патърдия и и доминираше с децибели над събеседниците си.не преставаше да занимава всички с ръчните си скорости, и държеше всички да разберът че супрата му не е автоматик biggrin.gif
мето отново мълчалото следеше излагацията на околните ,докато преждевременно не му званнаха от вкъщи да се прибира
дессс отново не изненада никой с несериозното обещание за изненада,а дивера демонстрира за сетен път антисоциалния си характер,като не дойде....
катастрофаааа