Абе ще мине зимата докато се разберете каква течност да си сложите и пак ще си я набухате с добрата стара ВОДИЦА !!!b0by написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif То това е ясно , ама има някой на 37-38 , говорим за водки!!! Миналата година ползвах една която беше на -78С концентрат за 4-5 лева литъра!belchilov написа:40 градуса ,то си стандарт !!!Дано съм ти спестил едно разкарване !!b0by написа: Ще ходя да я погледна , да видя на какви градуси я дават!
Проблем с течност за чистачки!!!
Аз нали споменах ,че през зимата почти не карам! Колата ми е само , ако ми се наложи нещо много спешно , иначе нея ползвам , пред блока под дървото е!belchilov написа:Абе ще мине зимата докато се разберете каква течност да си сложите и пак ще си я набухате с добрата стара ВОДИЦА !!!b0by написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif То това е ясно , ама има някой на 37-38 , говорим за водки!!! Миналата година ползвах една която беше на -78С концентрат за 4-5 лева литъра!belchilov написа:
40 градуса ,то си стандарт !!!Дано съм ти спестил едно разкарване !!

- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
50км по 6м(лято) = 300км
20км по 6м(зима) = 120км
общо 420км по 1лв/км са 420лв за такси
колко са ти обслужване + данъци + дребни ремонти + миене на колата + бензин + течност за чистаяки + винетки на година? без цената на самата кола
А в сф. в момент май е около 0.60ст/км така че сметката е още по-малка...
20км по 6м(зима) = 120км
колко са ти обслужване + данъци + дребни ремонти + миене на колата + бензин + течност за чистаяки + винетки на година? без цената на самата кола

А Веско не си прав , колата е наследство! Води се на инвалид , данък не плащам , винетката е безплата , ремонти заа сега не и се правят! Бензин не сипвам , тя е дизел и комшийте ми събират олио от фритюрника им и върви с него! Понякога го омесвам с нафтица ,че по намирисва! Смяна на филтри масла и т.н. е на 10000 км , ти си добър с сметките , сметни колко години няма да го пипам маслото и филтрите! А и си е друго сутрин като тръгна за работа да си видя колата пред блока! А нея и мия , лятото като я карам на село я мием , а зимата като я отрина тя става супер лъскава!Vesko написа:50км по 6м(лято) = 300км
20км по 6м(зима) = 120км

като оставим всичко друго настрана, гаранцията на маслото е 1 година обикновено, така че ако ще чакаш да минеш 10 000км с тази скорост с която си почнал, маслото в двигателя ти ще стане на боза, ще ферментира, и така ще можеш да го сипваш в казанчето за чистачки, за да не замръзва

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

newmiro написа:![]()
![]()
![]()
като оставим всичко друго настрана, гаранцията на маслото е 1 година обикновено, така че ако ще чакаш да минеш 10 000км с тази скорост с която си почнал, маслото в двигателя ти ще стане на боза, ще ферментира, и така ще можеш да го сипваш в казанчето за чистачки, за да не замръзва![]()
![]()
Masloto stava na boza samo kato duhne garnitura na glavata i omesha voda i maslo! Kato stana duma za maslo ,nqkoi znae li zashto se smenq godishno?i kolko mu e sroka na godnost?
Taka si mislish!!! Za plovdiv kachih 3ma za po 12 kinta na chovek ,na vrushtane 4ma po 10leva ,daje mi ostanaha kinti s tqh mislq da si kupq pryskalki i technost!casparcho написа:Боби, ти тая година май влезе в преразход с идването до Пловдивсега метай бризенто и изкарвай чак на пролет, че ми е жал за колата