Неадекватните реплики и действия на тоя модератор са с провокативен характер и като такива, също са причина за нарушения.slowtraveler написа: ↑20 Мар 2025 13:45 И както спомена един колега - непремерените думи също носят последствия...
Обратна връзка с екипа на форума
-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 165 пъти
- Получена благодарност: 611 пъти
Просто не се поддавай на изкушението да риташ по горещия ръжен

Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
--
Тц...тц...тц...
-
Всички сме гледали осмиването на хора обхванати от властова самозабрава. Но да гледаш как някой се опива от бутафорна власт – само по себе си е пародия. 

Това е твое мнение, което неподкрепям. Достатъчно философски размисли нацвъкахте.
-
Радвам се за вас. Не съм търсил и не търся подкрепа 

- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 170 пъти
- Обратна връзка:
Философи дал господ тук

Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
По добре философстване - пред показна арогантност на самозабравил се.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 359 пъти
- Получена благодарност: 394 пъти
Извинявам се за известната пасивност тези дни - много рядко имах достъп до интернет, а и за последните 30 часа (и сън сигурно 3 часа) се врътнаха километри за 'една смяна на маслото', сменяха се часови зони и т.н. 
Виждам и тук се е изострила обстановката, но все още не съм вникнал в причината и първоизточникът на проблема...
Затова призовавам да се даде малко време за успокояване на топката (не искам за заключвам темата, но се надявам и на благоразумието на колегите да не продължават в нея безсмислени 'измервания' на някои части или игра на 'колко съм онеправдан'...
Както многократно съм споменавал - идеята е тук да стане място за комфортна обмяна на идеи, а не за караници... В момента виждам, че пак са почнали безсмислици...
За караници има сума ти платформи (включително и такива с официални трибуни) - който иска, да ходи да се пробва там...

Виждам и тук се е изострила обстановката, но все още не съм вникнал в причината и първоизточникът на проблема...
Затова призовавам да се даде малко време за успокояване на топката (не искам за заключвам темата, но се надявам и на благоразумието на колегите да не продължават в нея безсмислени 'измервания' на някои части или игра на 'колко съм онеправдан'...
Както многократно съм споменавал - идеята е тук да стане място за комфортна обмяна на идеи, а не за караници... В момента виждам, че пак са почнали безсмислици...
За караници има сума ти платформи (включително и такива с официални трибуни) - който иска, да ходи да се пробва там...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
-
- Автомобил: Toyota CHR
Здравейте!
Изказвам изключителна благодарност и изразявам чудесното си впечатление от Теодор Василев за неговото съдействие при покупката на новата ми кола Toyota CHR. Това слънчево момче е толкова всеотдайно и отговорно! Не сяма няма проблем да го помолиш за нещо елементарно, но се отзовава бързо и професионално!
Моля екипа на форума да бъде така добър да доведе до знанието на когото трябва това мое съобщение!
Сърдечно благодаря!
Венцислава Григорова
Изказвам изключителна благодарност и изразявам чудесното си впечатление от Теодор Василев за неговото съдействие при покупката на новата ми кола Toyota CHR. Това слънчево момче е толкова всеотдайно и отговорно! Не сяма няма проблем да го помолиш за нещо елементарно, но се отзовава бързо и професионално!
Моля екипа на форума да бъде така добър да доведе до знанието на когото трябва това мое съобщение!
Сърдечно благодаря!
Венцислава Григорова
- slowtraveler
Предполагам въпросният човек е от някой от офисите на представителствата на Тойота в София?
Форумът няма нищо общо с официалното представителство на марката, но информацията може да е полезна за колеги, които планират покупка
Стига да уточните детайли - все пак за кой офис става въпрос и т.н. 
Форумът няма нищо общо с официалното представителство на марката, но информацията може да е полезна за колеги, които планират покупка

- Митхат
- Автомобил: E38
- Благодарил/а: 47 пъти
- Получена благодарност: 138 пъти
Аз предлагам да увеличим заплатата на Тео с 50%.
Откога не сме получавали добър отзив от клиент.

Откога не сме получавали добър отзив от клиент.

-
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Здравейте, колеги,
Бих искал да помоля, уважаемите модератори, да отключат темата "Доставка на НОВИ автомобили 2025 - срокове и процедури". Вярно е, че трябва да се разчисти на 90% (лично мнение), но темата е важка за повечето нови участници във форума, а е заключена от ~2 месеца. От друга страна, бих помолил и всички нас (обикновените потребители) - да пишем конкретно по темите и най-вече от личен опит, за да сме си полезни един на друг. Жал ми става като гледам как не понасяме мненито на другия. И ако тук е така, какво ли ще е на пътя? (ние си знаем)
Не знам дали тук е мястото за тази молба, та ако трябва я преместете в друга тема.
Благодаря ви за разбирането!
Бих искал да помоля, уважаемите модератори, да отключат темата "Доставка на НОВИ автомобили 2025 - срокове и процедури". Вярно е, че трябва да се разчисти на 90% (лично мнение), но темата е важка за повечето нови участници във форума, а е заключена от ~2 месеца. От друга страна, бих помолил и всички нас (обикновените потребители) - да пишем конкретно по темите и най-вече от личен опит, за да сме си полезни един на друг. Жал ми става като гледам как не понасяме мненито на другия. И ако тук е така, какво ли ще е на пътя? (ние си знаем)
Не знам дали тук е мястото за тази молба, та ако трябва я преместете в друга тема.
Благодаря ви за разбирането!
- slowtraveler
Да, тук е мястото. Темата е отключена 

-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 364 пъти
- Получена благодарност: 94 пъти
Имам предложение - теми на колеги с непопълнени или непълни профили в частта за автомобила да се трият!
Или да се заключват, докато това се случи.
А най-лесно, според мен, ще е още в процеса на одобряване на account-а да им се даде срок да си попълнят данните.
В краен случай - в темата да се съдържат необходимите данни. Както е в правилата за раздела за обяви Продавам.
Ако не си знаят данните - има интернет, където е написано точно в коя точка на големия талон се съдържа информацията.
Или да се заключват, докато това се случи.
А най-лесно, според мен, ще е още в процеса на одобряване на account-а да им се даде срок да си попълнят данните.
В краен случай - в темата да се съдържат необходимите данни. Както е в правилата за раздела за обяви Продавам.
Ако не си знаят данните - има интернет, където е написано точно в коя точка на големия талон се съдържа информацията.
- slowtraveler
Ще проверя дали е включена опцията... Мисля, че я бях включил да е задължително за новите колеги.
Но за старите няма как да бъдат автоматично принудени да си допопълнят профила
Но за старите няма как да бъдат автоматично принудени да си допопълнят профила