Оборотите продължават да си играят, на всичкото отгоре днес си играх с байпасчето за оборотите....абе купих ново, объркал съм номера, смъкнах старото и виждам, че съм сбъркал...та рекох да почистя....абе преебах си моторчето
Няколко въпроса относно Авенсис Т22
Няколко въпроса относно Авенсис Т22
Пичове, нещата отиват на студио хикс. Щом почнах да обмислям продажбата на тая кочина....нещата не са на добре!!!
Оборотите продължават да си играят, на всичкото отгоре днес си играх с байпасчето за оборотите....абе купих ново, объркал съм номера, смъкнах старото и виждам, че съм сбъркал...та рекох да почистя....абе преебах си моторчето
Изолирах го, в момента не изобщо не свири в оркестъра, а оборотите съм ги нагласил с едно болтче на дроселовата клапа...не е добре ама докато дойде правилното байпасче това ще е! Добре де ама поведението на двигателя ми подсказва, че не е в байпаса причината!!! Освен байпаса са сменени ламбда сонди, бобини, свещите са нови, всичките диагностики показват, че дебитомера си работи и не смуче въздух.... вече почвам да си мисля, че е в компютъра проблема, то друго не остана бе!