Абе бате Вземи се скрии някадеkokoko написа:eeeeeeeee ami vzemi na niakoia sre6ta(ako ima takava) megi i ako ti nemoje6 tia 6te me poznae sas sigurnostako ti si tozi za kogoto te mislia razbira se
Редовна среща на клуба
аз мисля че го знам кой е тоя, ама го чакам сам да се представи. все пак така се прави като си на ново място 
иска да ме злепостави може би, де да го знам.
иска да ме злепостави може би, де да го знам.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
аз пък не познавам приятелката ти-ама ако тя те вземе на някоя среща ще я позная ако сте двамата,щото май познавам теб,и ако ти е приятелка ще и личи....belchilov написа:Абе бате Вземи се скрии някадеkokoko написа:eeeeeeeee ami vzemi na niakoia sre6ta(ako ima takava) megi i ako ti nemoje6 tia 6te me poznae sas sigurnostako ti si tozi za kogoto te mislia razbira se
Нито тука е времето нито мястото да си обсъждатате кой кого познавал и на кoй приятелката е виждал някъде си
а сега познай кой съм,,,аз няма да ти кажа,ама ще те обадя на един дет те е виждам с момиче да те обадя, че си пишеш с хора laugh.gif
Еееееееее rudolf-чето не е сърдито и си ни обича пак laugh.gifrudolf написа:аз пък не познавам приятелката ти-ама ако тя те вземе на някоя среща ще я позная ако сте двамата,щото май познавам теб,и ако ти е приятелка ще и личи....belchilov написа:Абе бате Вземи се скрии някадеkokoko написа:eeeeeeeee ami vzemi na niakoia sre6ta(ako ima takava) megi i ako ti nemoje6 tia 6te me poznae sas sigurnostako ti si tozi za kogoto te mislia razbira se
Нито тука е времето нито мястото да си обсъждатате кой кого познавал и на кoй приятелката е виждал някъде си
а сега познай кой съм,,,аз няма да ти кажа,ама ще те обадя на един дет те е виждам с момиче да те обадя, че си пишеш с хора laugh.gif
По повод твоя пост ще направя една тема ""Кой кой е ???"" само със снимки да си видим мутрите и Физиономиите за да се познаваме за непредвидени моменти и редовни срещи на клуба !!!!
Ако не си постнете снимки няма да ви обичам 4-ри седмици !!!
Дай Боже.Аз си отсъпвам правата над теб и ги предвам на когото е редно,а той е само един чест и почитания за rudolfdesSs написа:ние пак ше си те обичаме, не се безпокой biggrin.gif а и всъщност коко ти напрай голям комплимент за гаджето, дай боже всекиму такваз убавица biggrin.gifnewmiro написа:иска да ме злепостави може би
П.С да си ни обичаш вечно и да се радваш на хубавицата
кат получи снимките и ми делигира правата,а преди това на скубане и щипане налиташе,ааа? biggrin.gifbelchilov написа:Дай Боже.Аз си отсъпвам правата над теб и ги предвам на когото е редно,а той е само един чест и почитания за rudolfdesSs написа:ние пак ше си те обичаме, не се безпокой biggrin.gif а и всъщност коко ти напрай голям комплимент за гаджето, дай боже всекиму такваз убавица biggrin.gifnewmiro написа:иска да ме злепостави може би
П.С да си ни обичаш вечно и да се радваш на хубавицата
не е верно,,,аз искам секс на тъмно,,и ако има чалъм да не рева послеdesSs написа:кат видя къв дзвер съм и дръпна назад laugh.gif ама по-умен от тебе излезе, ти искаш среща на сляпо, ама накрая да не ревеш laugh.gif laugh.gifrudolf написа:кат получи снимките и ми делигира правата,а преди това на скубане и щипане налиташе,ааа? biggrin.gif