rudolf написа:
деске,,,Tошо не те обича,,,той те кани само за да ме ядосва щото знае че те харесвам
Редовна среща на клуба
а така ,,кажи му го да миряса,,,,а на королите 85- с много зор??desSs написа:че ако не съм, ше карам ли яри 2007-ма laugh.gif laugh.gifbelchilov написа:Още от първия си пост разбрах че си материалиска ДЕСКЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на короли 84-та не се качвам посмъртно laugh.gifrudolf написа:уу екстра,много по вълнуващо...я му кажи на тошо на кви коли най се дърпаш ,че да има емоция
бе с суприте,,,ще нарежем на плотер по 2-3 лепенки супра---много ти знае деската кое е супра:)belchilov написа:Мите със Суприте ли ще ходим (че нали знаеш че нямам капачка за маслото на 2JZ-GTE)rudolf написа:мрасник....лятото кат отидем на море в деса-ще спиш в другата стаяbelchilov написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя различава само ярис 2007 от ярис 2008,щото си знае нейния и на тия дет кат минат и се присмиват на стария автомобил laugh.gif
абре рудолфе, дай да си спретнем една срещичка в търново или арбанаси, па да се видим дет се вика biggrin.gif
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
обещавам кат ми тръгне гейшата да иницийрам нещо...иначе е леко обезмислено да топуркам с волската каруца(умиращ от старост -пасат) на тойота мероприетие,,,,newmiro написа:![]()
![]()
![]()
![]()
абре рудолфе, дай да си спретнем една срещичка в търново или арбанаси, па да се видим дет се вика biggrin.gif
...ако не, лятото деската ще черпи за къщичката, аз трябва белчинов да го черпя много,,,и кат събрах едно и едно се получи-море с белчинов в деската---та ще си умръзнем от гледане
дай боже талигите да проходят...