ми незнам за кой голф говориш,,,ма по принцип цялата концепция е италянски дизайн,,мисля и в тойота имат пръст италянците,,,дай им пунта мара на тях:)Fido Dido написа:По принцип гледат да постигнат баланс м/у дизайн и функционалност. По принцип Италианците се водят за много добри дизайнери, но пък швабите са по-добри във функционалноста. Все още Голфа трудно ще го бие някой в макс. използване на вътрешен обем. Идеята е, че тези коли се използват предимно за градско каране и е важно да се концентрираш в/у движението, а не да се зазяпваш по красивото си табло. Лошото е, че много започнаха да я слагат тая гадна пластмаса, но пък вече базово - клима, абс, регулиращ волан, сд, ел. пакет и тн. За тая цена трябва да икономисат отнякъде. Заради това си спестявят разходи за по-голям екип от дизайнери, които пък е важно да работят по по-луксозните модели, а и там конкуренцията е жестока.
... и това е кола 2005-та .....
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Мнение от rudolf » 18 Юни 2008 23:33
rudolf
Мнение от desSs » 18 Юни 2008 23:38
пхахха шматка, вожено стана laugh.gif нали ти казвам, свикнах просто. пък и като си търсих кола, исках автоматик, хем малка, хем да не е тясна, пък и на външен вид да ми хареса...еми само яриса ми допадна. то пък съвсем всичко да е идеално ми се струва невъзможноjamie написа:Що бе, после кожено ли стана ? laugh.gifdesSs написа:бе са кат се замисля, и на мойто яре таблото отначало ми беше някво смотано такова, пластмасово...ама се свиква
Между другото не виждам проблем да се ушиват табла от кожа - едва ли е толкова скъпо на фона на цялата кола. Къстъм - що па не ?!

desSs
jamie
desSs
Мнение от dimd00d » 18 Юни 2008 23:42
Jazz-а значи е бил идеален за тебdesSs написа:пхахха шматка, вожено стана laugh.gif нали ти казвам, свикнах просто. пък и като си търсих кола, исках автоматик, хем малка, хем да не е тясна, пък и на външен вид да ми хареса...еми само яриса ми допадна. то пък съвсем всичко да е идеално ми се струва невъзможноjamie написа:Що бе, после кожено ли стана ? laugh.gifdesSs написа:бе са кат се замисля, и на мойто яре таблото отначало ми беше някво смотано такова, пластмасово...ама се свиква
Между другото не виждам проблем да се ушиват табла от кожа - едва ли е толкова скъпо на фона на цялата кола. Къстъм - що па не ?!

dimd00d
desSs
dimd00d
desSs
LEXUS
diver
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 19 Юни 2008 10:07
Приятелката ми кара сивик 95та, та като го види тоя новия и подскача като листна въшка. После като разбра какви пари е...
Тия имат ебаси ценовата политика. Рудолф, италианците имат пръст навсякъде! Вече се оглеждам, да не ми сложат и на мен един!!! 

Uncle Dido
desSs
diver
desSs
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 19 Юни 2008 11:25
Доколкото знам, частите на Хонда са по-скъпи то Тойота. Десс, да не ревеш после за Ярето като яре!

Uncle Dido
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru