Жертвите в БГ са следствие на 3-4 основни проблема:
1.Лоши,неподдържани пътища и отсъствие на първокласни пътища и магистрали с 2,3,4 ленти за всяка посока на движение -- оттам и неправилно изпреварване и челни удари!

2.Шофиране в нетрезво състояние в съвкупност с т.1!

3.Морално остарял автопарк и неизправни МПС-та/http://www.vsekiden.com/51660/.

4.Несъобразена скорост - тук са любимците ми с двигатели над 2000 куб.см и коли за по над 100к лв.,които явно си мислят,че щом се качат в "Мечока"/"Баварка-та"/"Вагината" стават безсмъртни и чак Супермен и Господ им завиждат!

Оставам с впечатление,че явно караш предимно извънградско или си от малък и спокоен град,за което благородно ти завиждам.

МОЛЯ,ако някой може да ми помогне в избора на дискове и съотвтно накладки да пише - аз не искам да ме убеждавате какво трябва и какво не трябва да си купувам,а най-учтиво моля за съвет при избор-а!
Нека да не спамим излишно!
/Както казва един приятел професионален шофъор:
-Аз не те уча как да си е*еш жената,ти не ме учи как да си правя колата!/ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Vesko
Добре,че се обади:
Имаш ли представа RX-а с каква марка дискове излиза от завода?

Поздрави на всички - надявам се никой не се чувства персонално засегнат,но нека се придържаме към първоначалната тема!
Благодаря на отзовалите се, ако не за друго, то поне за дискусията!

ne pomnia kolko vdignah, no po edno vreme otkqza da spira normalno i razhodomera pokazvashe che prez posledniat polovin chas ne beshe harchil pod 25l/100. I oshte za 100000km na hibrida mi smeniha dva puti diskovete che sa iznoseni:)
 ne pomnia kolko vdignah, no po edno vreme otkqza da spira normalno i razhodomera pokazvashe che prez posledniat polovin chas ne beshe harchil pod 25l/100. I oshte za 100000km na hibrida mi smeniha dva puti diskovete che sa iznoseni:)