Ти си втория престрашил се да му ровят по колата. Имам 8-9 Авенсис 2 които са с модул на късите.
Иначе е станало много добре.

a_stankov
Мнение от gicho » 24 Окт 2010 17:52
gicho
Мнение от a_stankov » 25 Окт 2010 14:00
Особеностите са точно както при Авенсис 2. Двата модела са с еднаква схема на светлините. За да се ползва модула на дългите светлини има нужда от доработка на инсталацията, защото в неутрално положение на ключ към дългите няма нито маса, нито +. Без доработка няма как да се управляват дългите. Схемите за доработка са на предната страница на темата. Мога да помагам със съвети от разстояние за самата доработка и монтаж.gicho написа:Интересува ме за Авензис 1 (Т22) има ли някакви особености по монтажа? Това, което ми трябва е PWM на дългите светлини за дневни (и "follow me home")?
a_stankov
Мнение от a_stankov » 28 Окт 2010 08:01
a_stankov
Мнение от a_stankov » 09 Ное 2010 10:05
a_stankov
a_stankov
Мнение от gh0s7r1d3r » 03 Дек 2010 21:24
gh0s7r1d3r
Мнение от diesel_power » 04 Дек 2010 12:49
За каква кола става въпрос?gh0s7r1d3r написа:Колега, това може ли да ми включва късите светлини автоматично и да ги гаси при гасене на двигателя, при положение, че съм със допълнително монтиран ксенон (китайски ресторант естествено)???
Не искам да ми редуцира мощността, само искам да ги включва и изключва, щото все ги забравям и обирам палките...
Или например фаровете за мъгла и габаритите?
diesel_power
Мнение от a_stankov » 06 Дек 2010 09:08
Ако става въпрос за Ярис-а не.gh0s7r1d3r написа:Колега, това може ли да ми включва късите светлини автоматично и да ги гаси при гасене на двигателя, при положение, че съм със допълнително монтиран ксенон (китайски ресторант естествено)???
Не искам да ми редуцира мощността, само искам да ги включва и изключва, щото все ги забравям и обирам палките...
Или например фаровете за мъгла и габаритите?
a_stankov
a_stankov
Мнение от a_stankov » 04 Фев 2011 10:23
a_stankov
Мнение от Boris71 » 09 Фев 2011 17:38
Boris71
Мнение от a_stankov » 10 Фев 2011 07:58
Привет,Boris71 написа:Здравей. Имам TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D 2001 г. Интересува ме дали мога да монтирам на въпросния автомобил CARDRL®pro? Какви доработки трябва да се направят по ел. инсталацията за да се управляват дългите светлини (хубаво е всичко да работи)? Колко ще ми излезе доставката до Варна и за колко време може да се достави от момента на поръчката?Как става плащането? Можеш ли да ми препоръчаш майстор бъв Варна при условие че немога да се справя сам?
Предварително благодаря за отделеното внимание.
a_stankov
Мнение от a_stankov » 18 Фев 2011 09:57
a_stankov
lubosh
Обратно към “Сервизи / Магазини / Услуги”
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 2 госта