slowtraveler написа:ЗДвП - чл.186....(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.
Дневни светлини за Toyota - DRL модули,схеми,LED светлини...
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Re: Дневни светлини
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
И аз до преди няколко дни, когато се наложи да си взема нови регистрационни номера. Иначе си карам с изтекъл акт. Е периодчно някой "съвестен" полицай ме прави редовен за един месец, като ми го подновиandrian999999 написа:може от 2-3 години не сам стъпвал в кат
ПП: Чакам да отворят електронният портал на КАТ (обещаван поне 5-6 пъти) за да си погася глобите
- malolitrajkata
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS 2.2 D4D 150 T27
Здравейте на всички! Искам да попитам какви са вариантите за автоматично включване на светлините на тойота корола е12, 2003 година, д4д, не искам никакви 50% или някакви глезотии искам само като запаля колата тя сама да си пали фаровете. ( на предишната ми кола ( голф 2) беше направено с две релета, но мн рязане на кабели, затова питам тук да видя как стоят нещата, какви алтернативи има, ако има схема би ми била полезна)
И най - мъдрия си е малко прост!
За авенсис т22 нещата също явно са отчайващи-исках да си монтирам модул, който да ми включва дългите на 30%. След дълго ровене по инсталацията, майсторчето каза, че ще поръча нов модул, който се управлява през минуса, но звънвайки му днес каза, че момчето( от Пловдив) е мислил по въпроса и не е могъл да измайстори модул, който да ми включва само дългите.Понеже съм лаик, разбрах само основното, а именно- проблема идва от това най-вече, че за да светнат дългите трябва да светнат първо късите. За WV и тем подобни проблем няма, но...ако някой си е монтирал успешно такъв модул на Т22, горещо моля за препоръка!!!
Honda cr-v III I-CTDI, 2008 г., Avensis 1 Wagon (T22) 2.0 D-4D,2000 г.
При Голф 3 е същия ред за включване на светлините-първо късите, а после и двете светят едновременно... Жалко, само за Тойота ли не може да се намери подходящо решение?!Георгиев написа:...Понеже съм лаик, разбрах само основното, а именно- проблема идва от това най-вече, че за да светнат дългите трябва да светнат първо късите. За WV и тем подобни проблем няма, но...ако някой си е монтирал успешно такъв модул на Т22, горещо моля за препоръка!!!
Toyota Avensis T 25, 2.0 D4D, 1AD-FTV, 126 к.с.
Явно, не- остава варианта или с управление на късите, или с монтаж на допълнителни релета. Все пак ако има друго решение, моля колегата от Пловдив A. станков да се изкаже, тъкмо негов модул пробвахме да монтираме на Т22 и стана гредата, не че той е виновен, просто майстора не беше предупредил при поръчката, че модула е за авенсис т22.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул 
Corolla 1.4 VVTI 2006
Изпратих запитване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
Последно промяна от vessonik на 22 Ное 2012 18:51, променено общо 1 път.
Toyota Avensis T 25, 2.0 D4D, 1AD-FTV, 126 к.с.
Аз съм му звънял поне два пъти да разпитвам и е вдигал телефона. Това е телефона му от сайта +359 885 884 464vessonik написа:Изпратих заптване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
Corolla 1.4 VVTI 2006
На моята Е11 го направих само с едно реле,управляващо това за фаровете.Всичко е под волана,няма никакво рязане-само две спойки.При даване на контакт светват фаровете.Сложих само допълнително ключе за изключване на тази екстра при необходимост.Ключовете за светлините си работят нормално.malolitrajkata написа:Здравейте на всички! Искам да попитам какви са вариантите за автоматично включване на светлините на тойота корола е12, 2003 година,
Corolla Liftback 2000г. 4Е-FE GAZ
Съжалявам, че "възпалявам" темата отново, но моля да ме посъветвате за това, как най-лесно (или най-добре) да "отимам" дневни свтлини за моя Avensis D4-D (с ксенонови фарове - фейслифтната версия, поризведен 2008). Ако е за монтаж на модул: къде и кой да търся.
Благодаря колеги!
Благодаря колеги!
Avensis 2008 D4-D 2.2 T25
Здравейте колеги,
Като успокоение за колегите които не се престрашават да монтират допълнителни релета. Познавам колега които е разработил схема с управление на минуса и е на база 12F683. За момнета имам отпечатана само платка, но в скоро време ще имам цяло изделие. Тогава ще дам повече инфо или ще говоря вс него да пусна негови координати.
Като успокоение за колегите които не се престрашават да монтират допълнителни релета. Познавам колега които е разработил схема с управление на минуса и е на база 12F683. За момнета имам отпечатана само платка, но в скоро време ще имам цяло изделие. Тогава ще дам повече инфо или ще говоря вс него да пусна негови координати.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 400 пъти
- Получена благодарност: 433 пъти
Това го каза преди малко при Росен Петров...
Колкото и да изглежда странно - прав е....
При условие, че другите са с автомобили от над 80х.евро, наистина е скромен.
Самия автомобил изглежда внушително, но цената му е ниска (за хибрид)...
За технически параметри - не знам.
Колкото и да изглежда странно - прав е....
При условие, че другите са с автомобили от над 80х.евро, наистина е скромен.
Самия автомобил изглежда внушително, но цената му е ниска (за хибрид)...
За технически параметри - не знам.
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Колега, много ще ти бъда благодарен, а и не само аз, защото скоро ми минаха предателски мисли да монтираме DRL-а на късите.dimpex_01 написа:Здравейте колеги,