Лаково покритие на нова Тойота!?!
Здравейте, имам Корола на година и половина и вече съм убеден, че новите Тойоти имат проблем с лака а пък и аз май съм малко карък. Сега чакам да вляза в бокса за 4-ти път за боя. Първата случка беше още на третия месец лятото с едно куче дето изкочи от канавката и ми спука предната броня та викам си случват се такива неща добре поне, че кучето остана живо и здраво. После нали знаете застрахователи... час в Тойота... чакане... но докато чакам датата една кака с Тигра направо се опита да влезе при мен ама през задната врата и то с колата та отново застрахователи... но тогава поне вече си имах записан час
. До тогава не бях забелязал проблеми с лака но след зимата от предната броня липсваха люспи лак колкото нокът викам си, че в Тойота са сгрешили нещо ама то и предния капак беше като ренде та отново застрахователи... час в Тойота... чакане... и тука ми беше грешката по-добре да си я бях карал така, като я взех не стига че се бяха повозили до така наречените от тях външни сервизи а пък и на баланс трябваше да ходя от некадърен шофьор при това да я бяха направили добре а те предния капак го боядисали на половина и имаше разлика от самолет да я видиш. Рекламация и обратно в бокса и като рекламация трбваше за три дни да я направят да ама не осем дена
. Разочарован ама все пак с нова боя викам си аз по пътя за сервиза да ама не нова боя и нови драскотини
е вече беше капак на всичко уж някой на паркинга неволно я одрал по предната броня и преден ляв калник. Та вече си имам подадена жалба и един куп разправии зад гърба си, накрая май се засрамиха и ми обещаха някакво Айго да ми дадат докато ми боядисат за N-ти път колата. Та в тоя ред на мисли сервиза и пребоядисването е малко рискована работа сега си имам шарена предница щото колкото и да са добри бояджиите не могат да докарат същия цвят и структура на боята а и да не ви бъзикат като мен, че като ми се изцапа колата не съм я бил мил а направо съм я пребоядисвал
наскоро видях един авенсис, не беше на повече от 3-4 години...на задната му броня беше обелено едно доста голямо парче, и стърчеше още от боята, все едно е лепенка, направо онемях. все си мислех че би трябвало да пада на люспи, или да може да се махне само с шкурене...ама да се маха като лепенка не очаквах 
casparcho радвай се, поне няма никой друг като твоята корола:РР
иначе гледах преди някой друг месец на авенсиса 2005 година, предната броня и капак от камъчетата са на ейй такива дупки.
колите вече не ги боядисват както преди, да ги пръскат машини, ами ги потапят във вани, което пък е по-кофти и за пейнтджоб-а.. пък лака, явно е доооста по-мек. пък и улиците ни са толкова мръсни че няма накъде повече, пък колко съм гладен.. пък как ми се пие едно уиски.. пък откога не съм..
)) айде чао:РР
иначе гледах преди някой друг месец на авенсиса 2005 година, предната броня и капак от камъчетата са на ейй такива дупки.
колите вече не ги боядисват както преди, да ги пръскат машини, ами ги потапят във вани, което пък е по-кофти и за пейнтджоб-а.. пък лака, явно е доооста по-мек. пък и улиците ни са толкова мръсни че няма накъде повече, пък колко съм гладен.. пък как ми се пие едно уиски.. пък откога не съм..
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
На 19ти влиза в бокса да и пръснат предната броня! Във Варна - Колор Профи Център - Глазурит! Кар ком нямат бояджийство! Питах за лака, казха какъвто на Мерцедес такъв и на Тойота ползват! Имало значение втвърдител и колко ще се пече после! Нашият производител, явно много бърза да ги изкара от конвейра! laugh.gif Ще страдаме Ние!
Абе, Аудито ми е на 10 години и... не се драска така! При това е черно/металик/! Или са били по-качествени нещата тогава или просто по-друг клас кола, или... и двете, ама разликата е огромна !!!
Абе, Аудито ми е на 10 години и... не се драска така! При това е черно/металик/! Или са били по-качествени нещата тогава или просто по-друг клас кола, или... и двете, ама разликата е огромна !!!
90-те са златните години за автомобилостроенето, здрави и издръжливи коли, после стават бързодневки.
stay up and keep shining!!