Супер, някой има ли връзка снего? (ББ) Знак как може да гледа телевизия докато се вози и са силно заинтересуванLEXUS написа:Може би така е пишело в протоколите от 2009-та или в сегашните, но с очите си го виждам и на изборите дойде с Lexus LS, и няколко пъти съм го засичал по телевизията след това, и вчера по новините гледах, пак беше с Лексуса. Даже му отваря и затваря вратата този от охраната.rudolf написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=244920
В сравнително ново 3-годишно БМВ се вози премиерът Бойко Борисов.
Бойко Борисов предпочете Лексус
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
MX5 написа:Споменаването на Бойко Борисов в едно изречение в Лексъс е обида за Лексъс laugh.gif По-му отива някоя каручка с магаре на тоя смешник ... laugh.gif laugh.gif
И каручка му е мноо...костум на райета, както се казваше в един филм...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
природни дадености.....LEXUS написа:Къде видя в темата да се говори за купуване, плащане, продажба?V35GTR написа:Shtom Boiko si "kupil" Lexus, toi ne trqbva da dade pari na Lexus(tradicionna pokupka) a obratnoto - Lexus trqbva da mu plashta pari za da im kupi kolata!!![]()
Tujna rabota!!

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
hehehe, ima li nqkvo znachenie? Kupena, leesvana, etc. Nali tvoq vojd se vozi v Lexus - qvno za teb tova e povod za erekcia!LEXUS написа:Къде видя в темата да се говори за купуване, плащане, продажба?V35GTR написа:Shtom Boiko si "kupil" Lexus, toi ne trqbva da dade pari na Lexus(tradicionna pokupka) a obratnoto - Lexus trqbva da mu plashta pari za da im kupi kolata!!![]()
Tujna rabota!!
- LEXUS
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 13 пъти
Мой вожд.....ерекция......защо ме намесваш мене, а не си затраеш, когато нямаш какво да кажеш...V35GTR написа:hehehe, ima li nqkvo znachenie? Kupena, leesvana, etc. Nali tvoq vojd se vozi v Lexus - qvno za teb tova e povod za erekcia!LEXUS написа:Къде видя в темата да се говори за купуване, плащане, продажба?V35GTR написа:Shtom Boiko si "kupil" Lexus, toi ne trqbva da dade pari na Lexus(tradicionna pokupka) a obratnoto - Lexus trqbva da mu plashta pari za da im kupi kolata!!![]()
Tujna rabota!!
diver написа:природни дадености.....
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Vqrno, ne sum zabelqzal che ne ti a bai Ganio e pusnal temata!LEXUS написа:Мой вожд.....ерекция......защо ме намесваш мене, а не си затраеш, когато нямаш какво да кажеш...V35GTR написа:hehehe, ima li nqkvo znachenie? Kupena, leesvana, etc. Nali tvoq vojd se vozi v Lexus - qvno za teb tova e povod za erekcia!LEXUS написа: Къде видя в темата да се говори за купуване, плащане, продажба?
diver написа:природни дадености.....