Кики, писал си го на 15ти, което значи че си висял сам на 8ми. На 8ми обаче дори и аз бях. Вярно тръгнах си след 40мин защото брат ми дойде на гости, но имаче присъствие и съм свидетелKiki написа:А защо да не се обадя? Миналата неделя висях като паяк 25мин. сам - самичък.Fido Dido написа:Точно ти ли се обади.....
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Дам даже точно в 18h бях там ,на голямата маса ,към и 40 дойде Веско и положи основи и взеха да идват laugh.gif laugh.gif laugh.gifVesko написа:Кики, писал си го на 15ти, което значи че си висял сам на 8ми. На 8ми обаче дори и аз бях. Вярно тръгнах си след 40мин защото брат ми дойде на гости, но имаче присъствие и съм свидетелKiki написа:А защо да не се обадя? Миналата неделя висях като паяк 25мин. сам - самичък.Fido Dido написа:Точно ти ли се обади.....
-
b_d
Малко закъсняхме (18:30 е пристигнал Рудолф), но за сметка на това Андриан ни почерпи с кебапчета и луксозни шоколадови бонбониrudolf написа:всъщност ,не че вчера пак не бяхме,,само базикам кики,щото той нали най-сериозон,,пък го нямаше laugh.gifTroshko написа:На Кики ,трябва да му купим цайси ,ама той ще вземе пак да ги полира до блясък и пак няма да види![]()
![]()
![]()
![]()
Па ти шо си се открил laugh.gif laugh.gif laugh.gifbad_dog написа:Малко закъсняхме (18:30 е пристигнал Рудолф), но за сметка на това Андриан ни почерпи с кебапчета и луксозни шоколадови бонбониrudolf написа:всъщност ,не че вчера пак не бяхме,,само базикам кики,щото той нали най-сериозон,,пък го нямаше laugh.gifTroshko написа:На Кики ,трябва да му купим цайси ,ама той ще вземе пак да ги полира до блясък и пак няма да види![]()
![]()
![]()
![]()
Откарахме до 11:++ - като се прибрах жената дебнеше с точилката зад вратата - за късмет само два пъти ме уцели.
имам подозрения ,че адриан черпи само модератори,защото темите му не са свързани с тойотаbad_dog написа:Малко закъсняхме (18:30 е пристигнал Рудолф), но за сметка на това Андриан ни почерпи с кебапчета и луксозни шоколадови бонбониrudolf написа:всъщност ,не че вчера пак не бяхме,,само базикам кики,щото той нали най-сериозон,,пък го нямаше laugh.gifTroshko написа:На Кики ,трябва да му купим цайси ,ама той ще вземе пак да ги полира до блясък и пак няма да види![]()
![]()
![]()
![]()
Откарахме до 11:++ - като се прибрах жената дебнеше с точилката зад вратата - за късмет само два пъти ме уцели.
бтв,след като жребия,съвсем манипулирано,все ме прескача-обмислям,да съм ангажиран,точно когато на мен ми е ред с почерпката
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
не бе самотен съм няма с кой да си лафя, търся нежна компания на някоя дама biggrin.gif ЗА първи път не бях махмурлия в неделя защото в събота не излизах , за разлика от миналата неделя лежах безпомощен на леглото а исках да дойда, но имах сили само да гледам челси - манчестерrudolf написа:
имам подозрения ,че адриан черпи само модератори,защото темите му не са свързани с тойота![]()
бтв,след като жребия,съвсем манипулирано,все ме прескача-обмислям,да съм ангажиран,точно когато на мен ми е ред с почерпката
-
agent dust
- Georgimitrovich