СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
Аватар
Ivche

Мнение от Ivche » 14 Сеп 2009 08:58

andrian999999 написа:
Ivche написа:Я си признай обаче тойотско-субарувска ли беше или може би субарувско-тойотска...??
значи по принцип не искам да ти отговарям щтото ме дразнеше постоянно но аиде ДА ТАКА БЕШЕ
НО, ТИ НЯМАШ МЯСТО ВЪВ ФОРУМА ЩТОТО НЕ КАРАШ ТОЙОТА!!!! в по горния пост написах 6 мъже и един човек този човек си "ТИ" не спря да ме дразниш с твоите изречения които ще изброя
1. Аз на калояново правя 1.07 1.10 ТИ МОЖЕШ ЛИ?
2. На калояново ще се осмелиш ли едно леко състезание?
3. Харесвам Миятата ,- МР2-ката не става
4. Ще сменям двигатела на колатами , на въпрс от моя страна как
ако си спомяш отговора беше -
- Нищо не разбираш , не се бъркаий когато говоря с бад дог
има още доста неща но не смея да ги напиша
Бахти какъв противен злодей съм, да се заяждам с теб! Че верно и тойота нямам,а се бутам само с некъв стар изпаднал японски курник в обществото на най-големия производител в света unsure.gif Долен лъжец си ти иначе..1:07 време нямам..даже ако потърся разпечатка-ще ти покажа-пикът е 1:10 laugh.gif
Аз съм само на приказки, колега, недей да се дразниш, не мога да се състезавам ..Особено до Селиката..изтръпвам и всичките ми жизнени функции се снижават до минимум, така че не на Калояново, ами и на бул. България не мога да те дръпна ..от страх..
А пък докато бат дог говори-другите мълчат-трябва да се знае :whistle: :whistle:

Как да се боря срещу самата истина:
1.карам субару
2.нямам тойота
3.искам турбинирано субару и мазда :censored:

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 14 Сеп 2009 15:38

Troshko написа:
juri_galev написа:Troshko i ti s kolko jeni i koli se podigra,ti moita ***** da pipnesh shte odreja ushichkite az na tebe
бате мини на тип 500 smile.gif

На Кале съм

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 14 Сеп 2009 15:43

хахахаха и аз бях ама кога успяхте да си кажете толкова много.....да не сте се видяли на саме после след футболчето biggrin.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 14 Сеп 2009 15:44

Ivche написа:
andrian999999 написа:
Ivche написа:Я си признай обаче тойотско-субарувска ли беше или може би субарувско-тойотска...??
значи по принцип не искам да ти отговарям щтото ме дразнеше постоянно но аиде ДА ТАКА БЕШЕ
НО, ТИ НЯМАШ МЯСТО ВЪВ ФОРУМА ЩТОТО НЕ КАРАШ ТОЙОТА!!!! в по горния пост написах 6 мъже и един човек този човек си "ТИ" не спря да ме дразниш с твоите изречения които ще изброя
1. Аз на калояново правя 1.07 1.10 ТИ МОЖЕШ ЛИ?
2. На калояново ще се осмелиш ли едно леко състезание?
3. Харесвам Миятата ,- МР2-ката не става
4. Ще сменям двигатела на колатами , на въпрс от моя страна как
ако си спомяш отговора беше -
- Нищо не разбираш , не се бъркаий когато говоря с бад дог
има още доста неща но не смея да ги напиша
Бахти какъв противен злодей съм, да се заяждам с теб! Че верно и тойота нямам,а се бутам само с некъв стар изпаднал японски курник в обществото на най-големия производител в света unsure.gif Долен лъжец си ти иначе..1:07 време нямам..даже ако потърся разпечатка-ще ти покажа-пикът е 1:10 laugh.gif
Аз съм само на приказки, колега, недей да се дразниш, не мога да се състезавам ..Особено до Селиката..изтръпвам и всичките ми жизнени функции се снижават до минимум, така че не на Калояново, ами и на бул. България не мога да те дръпна ..от страх..
А пък докато бат дог говори-другите мълчат-трябва да се знае :whistle: :whistle:

Как да се боря срещу самата истина:
1.карам субару
2.нямам тойота
3.искам турбинирано субару и мазда :censored:
във форума турбинираме всичко

Аватар
F20C

Мнение от F20C » 14 Сеп 2009 15:51

аз вчера малко закасниях ама по добре късно от колкото никога :whistle:
като се прибирам трябва да стана по активен.
If in doubt....Flat out!!!

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 14 Сеп 2009 22:41

Kiki написа:Андрианчо, не с лошо моето момче! Не се заяждай с девойчето!
Като те дразни трябваше да и го кажеш веднага и съм сигурен, че щеше да те разбере, а не във форума.
Аз не мисля, че няма място при нас, напротив! Всеки е добре дошъл. :thumbsup: Нали? smile.gif
ма тя не кара тойота biggrin.gif и е фен на мазда

П.П кой знае може и да не харесва въобще тойота като мен ама от недоимък... biggrin.gif

може би пиша глупости защтото се дразня че като седнах на ЕКО-то пред погледа ми се набиваха постоянно предните и лети джанти
Последно промяна от andrian999999 на 15 Сеп 2009 11:38, променено общо 2 пъти.

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 14 Сеп 2009 22:54

juri_galev написа:хахахаха и аз бях ама кога успяхте да си кажете толкова много.....да не сте се видяли на саме после след футболчето biggrin.gif
не след футболчето минах на връщане и видях една странна картинка която съм виждал на околовръсното направо се изчервих а съм бая стар и съм изпадал в доста странни ситуации... та картинката която видях бе ,че двама колеги от форума бяха приклеклещили друг и ... ме хвана срам и не спрях продължих към вкъщи а бях жаден

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 15 Сеп 2009 19:47

andrian999999 написа:
juri_galev написа:хахахаха и аз бях ама кога успяхте да си кажете толкова много.....да не сте се видяли на саме после след футболчето biggrin.gif
не след футболчето минах на връщане и видях една странна картинка която съм виждал на околовръсното направо се изчервих а съм бая стар и съм изпадал в доста странни ситуации... та картинката която видях бе ,че двама колеги от форума бяха приклеклещили друг и ... ме хвана срам и не спрях продължих към вкъщи а бях жаден
Изображение

ужасс unsure.gif

Аватар
IGI

Мнение от IGI » 16 Сеп 2009 00:48

Абе хора, каде ги правите тия срещи и кога?

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от Kiki » 16 Сеп 2009 08:29

IGI написа:Абе хора, каде ги правите тия срещи и кога?
СРЕЩИТЕ В СОФИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 18 ЧАСА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "ЕКО" НА БУЛ." БЪЛГАРИЯ " БЛИЗО ДО НДК.
И дано вече се преглежда темата на предишните страници, за да не отговаряме за стотни път на този въпрос. unsure.gif
Последно промяна от Kiki на 27 Сеп 2009 21:15, променено общо 1 път.

Аватар
kickata

Мнение от kickata » 16 Сеп 2009 19:27

Kiki написа:
СРЕЩИТЕ В СОФИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 18 ЧАСА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "ЕКО" НА БУЛ." БЪЛГАРИЯ " БЛИЗО ДО НДК.
И дано вече се преглежда темата на придишните страници, за да не отговаряме за стотни път на този въпрос. unsure.gif
И аз мерси. Само, че ще помоля някой да го напише на първата страница, че и на мен не ми се четяха 80 стр. за да разбера къде са срещите... tongue.gif
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000

Аватар
Kiki
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от Kiki » 16 Сеп 2009 21:06

kickata написа:
Kiki написа:
И дано вече се преглежда темата на придишните страници, за да не отговаряме за стотни път на този въпрос. unsure.gif
И аз мерси. Само, че ще помоля някой да го напише на първата страница, че и на мен не ми се четяха 80 стр. за да разбера къде са срещите... tongue.gif
Сега вече добре ли е? (Виж първа страница)

Аватар
kickata

Мнение от kickata » 16 Сеп 2009 21:08

Kiki написа:
kickata написа:
Kiki написа: СРЕЩИТЕ В СОФИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ОТ 18 ЧАСА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ "ЕКО" НА БУЛ." БЪЛГАРИЯ " БЛИЗО ДО НДК.
Сега вече добре ли е? (Виж първа страница)
Супер си, имаш една бира от мен на първата среща, която дойда. :thumbsup:
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000

agent dust

Мнение от agent dust » 17 Сеп 2009 06:58

andrian999999 написа:...
адрияне, не се пали толкова бе човек, девойчето е злато laugh.gif
status: за БАН

Аватар
Kiki