Troshko написа:F20C написа:rudolf написа: Звънни един телефон ще ти помогна с каквото мога
да звънна ама преди малко се прецака алтернатора така че до понеделник почивка

през седмицата ще звънна някоя вечер,че скоро заминавам...
поздрави
Аз нямах предвид да се състезаваме , а просто да покараме за кефrudolf написа:аз не съм карач,,,още си вдигам адреналина с рвд-то и 50-60км/х biggrin.gif колата найстина си я карам,но не съм ъпдейтвал темата.Troshko написа:Надявам се тогава на 20-ти да покраме заедноrudolf написа:
е надявам се че вече си искрен, и че си благодарен, и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,ма тогава беше малък.
не съм в течение как напредваш с колата,но се надявам скоро да имаш кола която да те слуша и радва,,,,задължен съм ти и с каквото мога бих помогнал.
п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??
първия път когато я искарах, се гоних по едни завой с един.......транспортер, от старите,,дет баланса им е кат на поршета biggrin.gif .....всъщност гледах да не го приближавам,за да не се усети че в моя кокпит се лее адреналин като река![]()
като почна да се бягам с коли,ще ти званна да се пуснем laugh.gif
утре правим погача на детето, та едва ли,,,,,,,ще пробвам да намина по късничко...F20C написа:колега пусни се утре на срещата с Ае-то ,че и аз да се пусна и да огледам какво става под капака, че под моя има яко някви работи дето си висият еи така из въздухаrudolf написа:
п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??а и ми е мерак да видя едно труено на живо
![]()
поздрави
кво 500 тоя е в абстиненция непрекъснато....Troshko написа:бате мини на тип 500juri_galev написа:Troshko i ti s kolko jeni i koli se podigra,ti moita ***** da pipnesh shte odreja ushichkite az na tebe
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
мъжката част на форума е тотално занемарена,поради липса на женско внимание,, и времето е недостатъчно за регенерация на елементарни хигиенно-естетични норми,,,,тъй че най рано -ноември.....сорри.moxy написа:Японската среща в Перник беше провал, затова следващата неделя съм при Вас, ако ме приемете де...![]()
....обещаваш ли да потанцуваме другия път?Kiki написа:Заповядай! Днес си изкарахме добре. Пийнахме си и доста химия. biggrin.gif
значи по принцип не искам да ти отговарям щтото ме дразнеше постоянно но аиде ДА ТАКА БЕШЕIvche написа:Я си признай обаче тойотско-субарувска ли беше или може би субарувско-тойотска...??
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост