За стягането на коли ще замълчаrudolf написа:е кат си жаден, стегни една кола и скокни до перник, е го каде е,,,то ако може да те вземат от вас, да те напоят и ако си подмит и на кеф,да те поексплоатират--най хубавоTroshko написа:Аре пак сега биеш отбой , нали бири ще черпишmoxy написа:Аз бих дошла, но ще се пробвам за японска среща в Перник. Ако се развалят тотално нещата, ще отскоча...![]()
че за кво са приятелите....rudolf написа:е кат си жаден, стегни една кола и скокни до перник, е го каде е,,,то ако може да те вземат от вас, да те напоят и ако си подмит и на кеф,да те поексплоатират--най хубавоTroshko написа:Аре пак сега биеш отбой , нали бири ще черпишmoxy написа:Аз бих дошла, но ще се пробвам за японска среща в Перник. Ако се развалят тотално нещата, ще отскоча...![]()
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
е надявам се че вече си искрен, и че си благодарен, и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,ма тогава беше малък.Troshko написа: ...
колега пусни се утре на срещата с Ае-то ,че и аз да се пусна и да огледам какво става под капака, че под моя има яко някви работи дето си висият еи така из въздухаrudolf написа:п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??Troshko написа: ...
Няма значение ,явно се засегна ,нямах нищо предвид тебrudolf написа:е надявам се че вече си искрен, и че си благодарен, и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,ма тогава беше малък.Troshko написа: ...
не съм в течение как напредваш с колата,но се надявам скоро да имаш кола която да те слуша и радва,,,,задължен съм ти и с каквото мога бих помогнал.
п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??
Звънни един телефон ще ти помогна с каквото могаF20C написа:колега пусни се утре на срещата с Ае-то ,че и аз да се пусна и да огледам какво става под капака, че под моя има яко някви работи дето си висият еи така из въздухаrudolf написа:п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??Troshko написа: ...а и ми е мерак да видя едно труено на живо
![]()
поздрави
Надявам се тогава на 20-ти да покраме заедноrudolf написа:е надявам се че вече си искрен, и че си благодарен, и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,ма тогава беше малък.Troshko написа: ...
не съм в течение как напредваш с колата,но се надявам скоро да имаш кола която да те слуша и радва,,,,задължен съм ти и с каквото мога бих помогнал.
аз не съм карач,,,още си вдигам адреналина с рвд-то и 50-60км/х biggrin.gif колата найстина си я карам,но не съм ъпдейтвал темата.Troshko написа:Надявам се тогава на 20-ти да покраме заедноrudolf написа:е надявам се че вече си искрен, и че си благодарен, и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,ма тогава беше малък.Troshko написа: ...
утре правим погача на детето, та едва ли,,,,,,,ще пробвам да намина по късничко...F20C написа:колега пусни се утре на срещата с Ае-то ,че и аз да се пусна и да огледам какво става под капака, че под моя има яко някви работи дето си висият еи така из въздухаrudolf написа:п.с.: нали не мислиш че моето ае-не е готово и не се кара??Troshko написа: ...а и ми е мерак да видя едно труено на живо
![]()
поздрави
тошко е е жалко подобие,,, ,,,,,,джейми е единствен и недостижим,,,,на 30тата минута излезе от тях,,подмина ме и след още 20тина минути се върна с банички с който сърдито ме подмина и се прибра да ги ядеdiver написа:Доколкото знам, не е единствения дет си чакал пред тях laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа: ...и не ги връзваш да те чакат пред вас ,както мен,,,,
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта