а червена каринаandrian999999 написа:ама аз погледнах само за тойоти май имаше само един ярисmitoko написа:
93- 00 са комбитата
СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
-
mitoko
- Получена благодарност: 1 път
Re: ИЗВИНЕНИЕ
а на баба хвърчилото беше ли паркирано връз навеса?mitoko написа:а червена каринаandrian999999 написа:ама аз погледнах само за тойоти май имаше само един ярисmitoko написа:
93- 00 са комбитата
колеги кво ви става,,кой е искал, е дошъл...
-
mitoko
май на теб нещо ти става... взимай си лексраствата навремеrudolf написа:а на баба хвърчилото беше ли паркирано връз навеса?mitoko написа:а червена каринаandrian999999 написа: ама аз погледнах само за тойоти май имаше само един ярис
колеги кво ви става,,кой е искал, е дошъл...
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: ...
колега на живо си много по приятен от колкото в форумаandrian999999 написа:най-накрая се добрах и за до клубните срещи. хареса ми само , трябваше да следя по два разговора наведнъж, Другото което ми направи впечатление е ,че срещите май трябва да се наричат Субару- тойотски щтото на бензиностанцията имаше повече автомобили субару biggrin.gif
бях резервиран към теб,преди да се запознаем,ма се радвам че се запознахме
-
agent dust
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Нещо за пенсийте и за НОИ не си ли говнорихте ве дядовци ?maggkrabar написа:на мен най-много ми хареса разговорът, който си проведохме когато несериозните си тръгнаха, за жените и всички други важни неща - останахме си батковците и работата стана сериозна laugh.gif ако и фидо беше поостанал, щеше да е екстра
Земи следващия път да ми направиш хороскопа и да ми обясниш проблемите , че така , като ми седиш на другия край на съседната пейка не мога да те нахраня хубаво !
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Аз нали затова станах да освободя мястото срещу теб, ама той не е разбрал намека!Bass_Man написа:Нещо за пенсийте и за НОИ не си ли говнорихте ве дядовци ?maggkrabar написа:на мен най-много ми хареса разговорът, който си проведохме когато несериозните си тръгнаха, за жените и всички други важни неща - останахме си батковците и работата стана сериозна laugh.gif ако и фидо беше поостанал, щеше да е екстра
Земи следващия път да ми направиш хороскопа и да ми обясниш проблемите , че така , като ми седиш на другия край на съседната пейка не мога да те нахраня хубаво !
А може и да не си му приятен! biggrin.gif
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Да му бяхме дали едно компютърче да видиш как щеше да ни разнищи за нула време ! Явно , като гледа в очите през специалните рацерски очила и се хипнотизира и кротува biggrin.gif laugh.gifKiki написа: Аз нали затова станах да освободя мястото срещу теб, ама той не е разбрал намека!
А може и да не си му приятен! biggrin.gif
Пък и на Асен трябваше да му стане пределно ясно , че тоя лагер просто няма от какво да се преебе
-
agent dust