Мнение
от nov » 04 Окт 2026 09:05
За мен лично китайците занапред смао ще дерзаят, имам 4 човека с купени чисто нови донгфенг тия джиповете, които са най- разпространени за помежду 26 и 30к.ойро, единия вече е на 3 години и няма никакви оплаквания (вярно, твърде рано е да се изказва някакво мнение) - широк и просторен, 1,5 турбо някои са чист бензин, единия е хибрид, на предно. Аз съм очарован от тях. Всичките минаха на допълнителна антикорозионна защита отдолу и ще видим след 5-10 години , ако все още са с тях как са.Реално незнам какво европейско можеш да вземеш от този клас за тия пари и колко дефекти ще даде още на 1-та година.
Meanwhile - онази седмица за пръв път се возих на Киа Ниро 2020 електричка - за мен салона на това нещо е безупречен от към материали и пластмасата дори беше на високо ниво, дизайна също много ми допадна, за вървежа и тишината, която е абсолютна в салона не говоря, защото предполагам е така при всяка електричка, около 400-430 км пробег. Тойота последните 2-3 години дизайна го загрозиха много, като за мен най-грозното нещо до момента е Ленд Круйзера, който (за мен) е отвратителен, както отпред, така и още по-ужасен отзад - прилича ми на едни колички от Лего, а вътре е нема такъв ужас, на 2-ро място е ужасната предница на последното Кемри, на 3-то на последната Рав4.
Китайците тепърва ще настъпват и то много сериозно, например дизайна на XIAOMI, една лимузина имат е брутален, уникална красота - пак да кажа за мен.
NO PAIN, NO GAIN!
Дизел САМО дънки!!!