Забелязах, че на предното стъкло са се появили няколко минатюрни повреди (по нашенски - цъкълчета
Лечение на леки повреди по стъклото
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 71 пъти
- Получена благодарност: 141 пъти
Здравейте,
Забелязах, че на предното стъкло са се появили няколко минатюрни повреди (по нашенски - цъкълчета
). Няма пукнатини и почти не се забелязват, но като мия колата ги забелязвам и ме дразнят. Пробвах с един комплект от китайците, който е за поправка на леки пукнатини, но или препаратът е пълно менте (напълно вероятно), или просто на такива дребни дефекти не работи. Та дали някой се е борил с такъв проблем и по-важното - намерил ли е работещо решение?
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 456 пъти
- Получена благодарност: 477 пъти
Навсякъде съвета е 'хвърна камък и ми счупи стъклото'
Засега НИКЪДЕ не съм срещал друго работещо решение... А аз не се реших да си вкарвам автогол заради някакви дребни дефекти...
П.С. сега се замислих, че 'кристалното' УВ лепило за лепене на дисплеи на телефони може и да свърши работа... Имам май малко от него (ако не е изветряло
)...
П.С. сега се замислих, че 'кристалното' УВ лепило за лепене на дисплеи на телефони може и да свърши работа... Имам май малко от него (ако не е изветряло
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- FearSoft
- Автомобил: Corolla Hybrid 1.8. Tук е!
- Благодарил/а: 71 пъти
- Получена благодарност: 141 пъти
Адаш, то и това, дето го ползвах уж трябва да е нещо такова, защото изисква поне 30 мин. на слънце или с UV лампа. Ама не се получи... А за смяна на стъклото не ми се мисли все още.
Akima, Благодаря за клипчетата, ще ги гледам довечера!
Akima, Благодаря за клипчетата, ще ги гледам довечера!
Toyota Corolla 1.8L (HEV Special), Ex+, MC23