Подгряващо за седалки на RAV4

dafxf105

Мнение от dafxf105 » 15 Ное 2009 21:59

Здравейте колеги някой може ли да ми каже свободната бяла букса под предната седалка на РАВ4 2007г. дали е за подгряващо на седалките и дали изобщо има някаква прекарана инсталация за такова благодаря ви предварително.

Аватар
nikolov22

Re: Подгряващо за седалки на RAV4

Мнение от nikolov22 » 16 Ное 2009 20:55

dafxf105 написа:Здравейте колеги някой може ли да ми каже свободната бяла букса под предната седалка на РАВ4 2007г. дали е за подгряващо на седалките и дали изобщо има някаква прекарана инсталация за такова благодаря ви предварително.
обикновено колите имат прокарана инсталация за почти всичко а вече оборудването както го поръчаш
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

jblaze
Автомобил: RAV4 2.2 D4D 136кс 2007г
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от jblaze » 05 Мар 2026 11:39

Ще използвам темата на колегата.
Имам проблем с подгрева на шофьорската седалка. От няколко месеца затопля само на гърба, но не и на седалката. Не е болка за умиране, но е готина глезотийка да си топлиш д-то :) и ми се иска да го оправя. Предполагам е свързано с проблем неконтактуваща/окислена букса или наранен/прекъснат кабел или самите жици на подгрева.

Подозирам, че трудно може да се установи причината без да се разглоби седалката и разбере, но реших да питам дали някой не се е сблъсквал с такъв проблем и евентуално да получа съвети за по-лесно намиране на проблема.
Благодаря предвариетелно!

Публикувай отговор