Търся джанти 16'
Търся джанти 16'
Здравейте, търся джанти 16, за Тойота Корола Седан 2024, колкото по нови по добре. Моля за предложения и мнения. Магазини, доставчици и др.
-
- Автомобил: Авенсис Т25
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 22 пъти
Търся джанти 16'
Гледахте ли по онлайн продавалниците?
Аз бях метнал око на тия за Яриса, но се отказах от втори комплект джанти. Мисля, че Королката ще стане трепач с тия джанти (извинявамс е за жаргона).
Едно нещо - трябва много да се внимава за отворите на болтовете. Вчера по случайност открих, че джантите от единия Авенсис не стават на другия. Разликата им е 2 години и 24 к.с. Оказа се, че по-стария Авенсис има по-голямо разстояние между болтовете, въпреки че колите и джантите (стандартни 8 лъча) изглеждат идентични. Така че хубаво ги проверявайте тия неща преди покупка.
Аз бях метнал око на тия за Яриса, но се отказах от втори комплект джанти. Мисля, че Королката ще стане трепач с тия джанти (извинявамс е за жаргона).

Едно нещо - трябва много да се внимава за отворите на болтовете. Вчера по случайност открих, че джантите от единия Авенсис не стават на другия. Разликата им е 2 години и 24 к.с. Оказа се, че по-стария Авенсис има по-голямо разстояние между болтовете, въпреки че колите и джантите (стандартни 8 лъча) изглеждат идентични. Така че хубаво ги проверявайте тия неща преди покупка.
Да помечтае малко е дошъл човек на тоя свят.
- WoLF
- Автомобил: Приус '07
- Благодарил/а: 825 пъти
- Получена благодарност: 308 пъти
Търся джанти 16'
Добре, че тази информация я има свободно в интернет. Четете и избягвайте изненади...
В случая за Корола-та трябва да са 7Jx16, ET50, 5x100, 54.1mm ЦО.
Успех с търсенето!
В случая за Корола-та трябва да са 7Jx16, ET50, 5x100, 54.1mm ЦО.
Успех с търсенето!

-
- Автомобил: Авенсис Т25
- Благодарил/а: 13 пъти
- Получена благодарност: 22 пъти
Търся джанти 16'
Ето на, тия джанти дето съм ги предложил няма да станат. Затова хубаво трябва да се чете преди покупка и очите на 4.

Да помечтае малко е дошъл човек на тоя свят.