Тази навигация я имам в моята Toyota Corolla TS 2025. Мога да си я изкарам в средата на Multi-information display-a. Но това е само за вгадената навигация, ако си пусна Android Auto и ползвам Waze/Google Maps, на мястото на тази карта излиза само посоката на завиване и разстоянието до следващият разклон.
Corolla Cross - има ли собственици?
-
- Автомобил: Corolla Touring Sports GR
- Благодарил/а: 44 пъти
- Получена благодарност: 29 пъти
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 34 пъти
Публикуваха ценова листа и спецификации на Corolla cross hybrid MT,25.
Най-интересното е, че Dinamic Force 2,0 е с по-ниска системна мощност от преди. Вместо 197 к.с. е вече 180 к.с. ДВГ е с понижена мощност също вместо 152 к.с. е 130 к.с.
На CHR същата хибридна система е 197 к.с.
Някакви нови стратегически подходи в търговията са предприели от TMC.
Най-интересното е, че Dinamic Force 2,0 е с по-ниска системна мощност от преди. Вместо 197 к.с. е вече 180 к.с. ДВГ е с понижена мощност също вместо 152 к.с. е 130 к.с.
На CHR същата хибридна система е 197 к.с.
Някакви нови стратегически подходи в търговията са предприели от TMC.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Автомобил: Avensis 3S-FE,RAV4 XA30 1AZ-FE
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 79 пъти
Според мен, причините са доста по-прозаични. Просто двигателят трябва да отговори на новите процедури за емисионен контрол Euro 6e-bis, които засягат нови модели. Вероятно това налага редукцията на максималната мощност. Максималният въртящ момент е непроменен, което ме кара да мисля, че ограничават пълненето във върховите режими. Може би това е временно решение, но понякога нищо не е по-постоянно от временното 

-
- Благодарил/а: 27 пъти
- Получена благодарност: 35 пъти
В този пост единственото неудачно е мнението ви.
Тойота правят здрави и непретенциозни мотори. Според вас щом не е така, защо ползвате тяхно изделие? Не е ли неудачно

Не ми отговаряйте. Благодаря.