Toyota Urban Cruiser
- All-new battery-electric compact SUV
- Robust and impactful SUV design with elevated driving position
- Spacious and flexible interior with sliding rear seat system
- Two battery options – 49 kWh and 61 kWh – plus front and all-wheel drive powertrains to cover a wide range of customer preferences
- Public debut to take place at the 2025 Brussels Motor Show https://newsroom.toyota.eu/world-premie ... n-cruiser/
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
За да подобри акустичния комфорт, Toyota добавя звукопоглъщащи материали на покрива и в задната част. Най-високото ниво на оборудване получава трислоен шумоизолиращ панел, който значително намалява шума на двигателя.
Сетила се Мара да се побара...
Но само отзад и за високите нива на оборудване. Другите - кучетата ги яли.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Тц...тц...тц...
Ми, позитивно е. Явно до сега (??) са допълнително обезшумени само отпред (което до някъде намалява шума, факт), а новите ще са и отзад. Т.е. прогрес си е
TheRealDacho написа: ↑09 Май 2025 18:38
тази статия свързана с face-lift на Corolla Cross, не съм сигурен до колко информацията е истинска и визията на автомобила.
Не знам защо, но старата повече ми харесваше.
А това, което го пише за вътрешното пространство не е вярно. Отвън голяма, вътре - малка. Или поне багажника, за нещо дето е 4.50 - тези 425 литра багажник ми се струва ужасно малко... Ярис Кроса е с почти същата големина на багажник при 4,18 дължина... Което в града я прави 100 пъти по-удобна. Иначе Корола Кроса много ги харесвам и даже обмислях покупката, но това ме спря.
mapamop написа: ↑09 Май 2025 23:34
Сетила се Мара да се побара...
Но само отзад и за високите нива на оборудване. Другите - кучетата ги яли.
До колкото съм на ясно това се отнася и за Corolla Touring Sports, от Executive Plus на горе имат допълнително обезшумяване.
itzoa написа:
А това, което го пише за вътрешното пространство не е вярно. Отвън голяма, вътре - малка.
Напълно съм съгласен, вътре е топно толкова широка колкото и Комбито, а багажника е като на Хечбека. Много не харесвам такива Crossover-чета дето изглеждат просторни на пръв поглед, а в действителност в багажника не мога спокойно да си сложа и количката на детето.