Форум DAIHATSU
-
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Форум DAIHATSU
За малко, но горе-долу истинско джипче има варианти, но най-добре майстора, който ще го потдържа да ви посочи конкретен модел и екземпляр. Иначе като модел аз бих си взел Рав4 /къса база/, Нисан Паджеро /пак къса/или Джук /донякъде/, има няколко Вранглери - харесват ми, но си трябва гараж за тях и на Сузуки има модели - Витара /къса/, Джими и донякъде SX4, което си е Фиат /Седичи/.
Форум DAIHATSU
Здравейте, знам че темата е доста стара, но навсякъде излиза различна информация по VIN
Имаъе ли възможност за проверка на един VIN :JDAJ210G001089153
Форум DAIHATSU
Здравейте колеги, ще купувам едно Cuore 2009 бензин, автомат. Какво ви е мнението? Най-вече въпросът ми след всичко прочетено е намират ли се резервни части и на нормални цени ли са ако има такива де ?
- Дора Т.
- Автомобил: Daihatsu Sirion M3
Форум DAIHATSU
Здравейте,
нова съм във форума. От преди седмица съм собственик на Daihatsu Sirion M3 2(M301LS) в.1(GMGEW), произв. 2011. От продавача не получих книжка с ръководство за потребителя
Можете ли да ми препоръчате къде да си търся онлайн? Не сервизно ръководство, а такова с обяснение как да си настроя часовника (давам като пример).
нова съм във форума. От преди седмица съм собственик на Daihatsu Sirion M3 2(M301LS) в.1(GMGEW), произв. 2011. От продавача не получих книжка с ръководство за потребителя

Можете ли да ми препоръчате къде да си търся онлайн? Не сервизно ръководство, а такова с обяснение как да си настроя часовника (давам като пример).
-
- Благодарил/а: 2 пъти
Форум DAIHATSU
Здравейте.След питането ми за форум на Дайхатсу ,уви не дочаках отговори и се сдобих с едно Куоре ,родено 2008.Взех го на 134х.км, уж достоверни.
Вярно и послушно ,малко и икономичнона в извънградско ,при 100/110км.ч. си. ковеше на 4/100.В края на ноември прескочихме 200х.и първо разходът се покачи леко.А от двайсетина дни започна да изпуска чернилка от ауспуха при сутрешното палене, а в баирите не е толкова пъргава.Чува се леко причукване особенно при ниски обороти.
Моля за съвет от къде да започна.Все още не ми се разделя с бръмчилката.Приемам идея и за доктор в, около Търново.Благодаря на всички ,които ще се отзоват.
Вярно и послушно ,малко и икономичнона в извънградско ,при 100/110км.ч. си. ковеше на 4/100.В края на ноември прескочихме 200х.и първо разходът се покачи леко.А от двайсетина дни започна да изпуска чернилка от ауспуха при сутрешното палене, а в баирите не е толкова пъргава.Чува се леко причукване особенно при ниски обороти.
Моля за съвет от къде да започна.Все още не ми се разделя с бръмчилката.Приемам идея и за доктор в, около Търново.Благодаря на всички ,които ще се отзоват.
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 151 пъти
- Получена благодарност: 529 пъти
Форум DAIHATSU
Печка. Но попълването на профила според правилата е нечУ"Ешко усилие.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
-
- Благодарил/а: 16 пъти
- Получена благодарност: 145 пъти
Форум DAIHATSU
A по борд компютър покачи ли се или се понижи? Забелязахте ли.
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
Форум DAIHATSU
По борд-компютър среден разход 4.6л/100км
моментен при студен двигател 12л /13л
При загрят двигател повишава моментен разхода на гориво при изкачване по наклон до 8.4 л.
До тази пролет масло не ми е горила.След май 24, до ноември за изминати 8000 км съм доляла общо 250мл. След ноември налях Бардал 5/30 и за сега е 2мм под средата на щеката и не съм доливала, но следя.
Масло и филтри маслен,въздушен редовно са сменяни между 7000-8000км До сега е била само с
Кастрол 5/30 С1
моментен при студен двигател 12л /13л
При загрят двигател повишава моментен разхода на гориво при изкачване по наклон до 8.4 л.
До тази пролет масло не ми е горила.След май 24, до ноември за изминати 8000 км съм доляла общо 250мл. След ноември налях Бардал 5/30 и за сега е 2мм под средата на щеката и не съм доливала, но следя.
Масло и филтри маслен,въздушен редовно са сменяни между 7000-8000км До сега е била само с
Кастрол 5/30 С1
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 293 пъти
- Получена благодарност: 315 пъти
Форум DAIHATSU
kiara64, многократно сме обсъждали причините ЗАЩО не трябва да се обръща внимание на моментният разход за каквито и да е други цели освен евентуално - подобряване стила на шофиране (ама и това не е сигурно, че много хора могат да го направят
) ...
Споделеният разход на масло е напълно нормален... Разходът - ами може само да се радвате на такъв разход...

Споделеният разход на масло е напълно нормален... Разходът - ами може само да се радвате на такъв разход...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- WoLF
- Благодарил/а: 559 пъти
- Получена благодарност: 232 пъти
Форум DAIHATSU
Изглежда съвсем нормално, да. Нищо не пречи на следващия сервиз да се развият свещите и да се погледнат до къде са
Карайте спокойно и без притеснение на този етап 

-
Форум DAIHATSU
Благодаря на отзовалите се. Някой с подобна бръмчилка би ли споделил как се сменя купейният филтър?Да,зад жабката е кутията в която би следвало да бъде, но изглежда монолитна?
Нито клипсове,нито винтчета или нещо подобно ...