Здравейте,
волана на моята Корола става все по-зле и вече не се издържа направо. Остава ми чернилки по пръстите, а ако е топло и ми се потят ръцете става ад.
Моля споделете добър сервиз, майстор за София, който да може да ми претапицира волана и да стане както си му е реда?
Също така, може ли същия майстор да направи и топката на скоростния лост или по-добре да си купя нов от ebay ?
Волана последно кожен ли е или е гумен, това на Тойота Корола D4D 116 Коня, 2003-та ?
Благодаря предварително, видях, че доста обяви има, но кои са наистина добри и не режат глави?
Поздрави.
Автотапицери София
Re: Автотапицери София
Здравей Колега,
ползвал съм услугите на един авто-тапицер в горубляне(самоковско шосе посока панчарево завиваш преди аптеката и ще им видиш табелата:адрес-кв. Горубляне,
ул. Борис Рангелов №6) точно за волана,много добре се справи,цялата операция приключи за около 90мин. и 50лв(еко кожа),мисля че цената за естествена кожа беше 80лв!
Дано съм ти бил от полза!
ползвал съм услугите на един авто-тапицер в горубляне(самоковско шосе посока панчарево завиваш преди аптеката и ще им видиш табелата:адрес-кв. Горубляне,
ул. Борис Рангелов №6) точно за волана,много добре се справи,цялата операция приключи за около 90мин. и 50лв(еко кожа),мисля че цената за естествена кожа беше 80лв!
Дано съм ти бил от полза!
- kostadinnm
Re: Автотапицери София
Не знаех че има 116-коньови от 2003-та. Иначе можеш да потръсиш 'bgcrafters' в google да им разгледаш работата. Аз лично ще ходя при тях, ама все не ми остава време(въпреки че за седалките ми казаха, че докато ти правят едната си караш колата)
Corolla 2006 2.0 D-4D | sedan, SOL
-
Автотапицери София
Здравейте, малко да up-на темата. Имам нужда от тапицер за седалките на Аурис-а. Светло бежовия цвят става на петна дори от вода, та вече не знам какво да правя.
Не ми се дават 1000 + лева за седалки, но май друг вариант няма.
Не ми се дават 1000 + лева за седалки, но май друг вариант няма.
Toyota Auris 2007 2.0 D4D 126к.с
-
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 10 пъти
Автотапицери София
Предполагам, знаеш, че имат възглавница на облегалката и облекла не трябва да им се слагат, както и експерименти с тапициране...
-
- Автомобил: Corolla, e120, 1.4d, m-mt
Автотапицери София
Здравейте, някой може ли да препоръча тапицер, който би се справил прилично с тавана на една Корола е120?
- spidii8402
- Автомобил: yaris
- Получена благодарност: 1 път