А хубава ли е?

Мнение от aandonov » 27 Ное 2017 10:23
А хубава ли е?
aandonov
Мнение от slowtraveler » 27 Ное 2017 11:07
slowtraveler
Мнение от ufer » 27 Ное 2017 18:25
ufer
Мнение от Kiki » 27 Ное 2017 18:42
Това "балканското" мислене само в едната посока ли е?ufer написа: По този начин и сервизи, и гаражни майстори могат да си сравняват малко часовника, защото "балканското" мислене си е голям проблем във всички сфери на обществения живот.
Kiki
Мнение от slowtraveler » 27 Ное 2017 20:40
slowtraveler
Мнение от ufer » 29 Ное 2017 10:15
ufer
Мнение от Kiki » 29 Ное 2017 10:55
Точно това имах предвид, когато ти зададох въпроса! Затова не мисля, че може да са даде категоричен отговор на въпроса дали да се допускат или не такива мнения и да се удари със секирата но главата на някого.ufer написа: Трудна работа е достоверният източник. Някой може да има и 10, и 50 мнения, и пак да не е обективен - меко казано. А Кики, това за "балканското мислене" може да бъде и в една посока, и във всички Ние сме и малко особена нация. При нас се преплитат прекалено много характерни черти - и хубави, и лоши.
Kiki
ufer
Мнение от kostadinnm » 30 Ное 2017 23:00
kostadinnm
Мнение от slowtraveler » 01 Дек 2017 01:48
Целта на запитването в темата е точно отрязването на спамаджийските мнения... Не бих окачествил по друг начин единично мнение с такава единствена цел...
slowtraveler
Мнение от nowyaris » 01 Дек 2017 06:19
Щото,Колега,ако не е "черно - бял" света става "50 нюанса сиво".И ако си от ебаната/битата страна си е много гадно.Освен ако не си "мазо". Ако искам да си съставя мнение,отивам на място и си го съставям сам,като за целта си плащам,ако е нужно."Тоя казал,оня рекъл" не ми върши работа.Особено когато Някой се опитва да ме убеди че нещо , от което лично съм бил доволен,е кофти.Или обратното.kostadinnm написа: Аве, защо света трябва да е черно-бял?! И какво като има някакво негативно мнение. Аз като проучвам за надеждност дадена услуга/продукт, гледам да изчета по възможност целия спектър от мнения за нея. Естествено има един минимум, който трябва да се отрязва(неграмотни/спамаджийски мнения). Най-сконфузно е като няма мнения..
nowyaris
Мнение от Kiki » 01 Дек 2017 08:09
И като прочетеш някое негативно мнение, написано доста майсторски, за да те накара да се замислиш сериозно, си готов да се откажеш, нали? А замисляш ли се дали наистина това мнение е съвсем искрено или цели нещо друго?kostadinnm написа: Аз като проучвам за надеждност дадена услуга/продукт, гледам да изчета по възможност целия спектър от мнения за нея
Kiki
Мнение от slowtraveler » 01 Дек 2017 08:36
Правилно - всеки изказва мнение през призмата на своето усещане за ситуацията... От друга страна макар и може да не съм съгласен с направените изводи и съждения от колега, на доста от колегите бих приел споделен факт за 99% истина, колкото и невероятно да ми се струва.
на колеги, които смятат форума за крайна инстанция и приемат всичко написано в нета за чиста монета.
slowtraveler
Мнение от kostadinnm » 01 Дек 2017 18:08
kostadinnm
Мнение от slowtraveler » 01 Дек 2017 20:19
slowtraveler
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 9 госта