AE86 4АГТ
-
- Мнения: 2235
- Регистриран на: 15 Авг 2005 23:26
- Местоположение: София
jamie, ми аз през ден навестявам майстора и следя изкъсо какво точно прави - засега нямам други забележки, освен че работи бавно... не мога да го оставя ей така да ръчка, няма начин.
ама не можах да мина теста с ножицата за метал
майстора е като хронично недохранен, слабичък и болнав(от химикалите предполагам), но е фен, занимава се и с картинг. значи взе един лист от ламарините за кърпежа, хвана ръчната ножица за метал и с една ръка отряза с лекота голямо парче. връчи ми ножицата и листа и вика давай. и аз давам - напъвам яко , пуфтя, ама не! срезах го само до половината. а ръцете ми са доста здрави, стискам кантарче до 85-90 кила - повечето хора го стискат до 60-70. направо ма утрепа - ръцете му са като менгеме! после ми каза, че почти никой не минава този тест просто ножицата е много стегната - за да реже добре - и е мъка да я движиш свободно, камо ли да режеш с нея
след този тест даже не му се бъркам много в работите, само кимам като гламав като ми обяснява какво е правил и какво ще прави. написах му и една рецепта с пиле, плодове и зеленчуци и смених протеина със сирене
ама не можах да мина теста с ножицата за метал
майстора е като хронично недохранен, слабичък и болнав(от химикалите предполагам), но е фен, занимава се и с картинг. значи взе един лист от ламарините за кърпежа, хвана ръчната ножица за метал и с една ръка отряза с лекота голямо парче. връчи ми ножицата и листа и вика давай. и аз давам - напъвам яко , пуфтя, ама не! срезах го само до половината. а ръцете ми са доста здрави, стискам кантарче до 85-90 кила - повечето хора го стискат до 60-70. направо ма утрепа - ръцете му са като менгеме! после ми каза, че почти никой не минава този тест просто ножицата е много стегната - за да реже добре - и е мъка да я движиш свободно, камо ли да режеш с нея
след този тест даже не му се бъркам много в работите, само кимам като гламав като ми обяснява какво е правил и какво ще прави. написах му и една рецепта с пиле, плодове и зеленчуци и смених протеина със сирене
status: за БАН
-
- Мнения: 2235
- Регистриран на: 15 Авг 2005 23:26
- Местоположение: София
и пак грозданка да не му натежи на корема свинското
да си кажа честно майсторът има вид на човек, дето не се стряска от разни грипчета... един вид куче с кокал не се плаши
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерия и аз им се кефя, ама един път обикалях тенджерата цели два часа докато приготвя винен кебап със крехко свинско и ориз по селски - голяма разправия е. стана екстра, ама бях премалял от глад докато чаках.
една темичка "захранване на майстори по юнашки народни рецепти" няма да е зле - аз примерно имам един куп тайни рецепти с гюведжето - досега никой не е познал, че е правено на микровълнова
да си кажа честно майсторът има вид на човек, дето не се стряска от разни грипчета... един вид куче с кокал не се плаши
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерия и аз им се кефя, ама един път обикалях тенджерата цели два часа докато приготвя винен кебап със крехко свинско и ориз по селски - голяма разправия е. стана екстра, ама бях премалял от глад докато чаках.
една темичка "захранване на майстори по юнашки народни рецепти" няма да е зле - аз примерно имам един куп тайни рецепти с гюведжето - досега никой не е познал, че е правено на микровълнова
status: за БАН
microwave sucks! narodna kuhnya rules!maggkrabar написа:и пак грозданка да не му натежи на корема свинското
да си кажа честно майсторът има вид на човек, дето не се стряска от разни грипчета... един вид куче с кокал не се плаши
пънки, ти явно си фен на народните угощения, при това от тежката артилерия и аз им се кефя, ама един път обикалях тенджерата цели два часа докато приготвя винен кебап със крехко свинско и ориз по селски - голяма разправия е. стана екстра, ама бях премалял от глад докато чаках.
една темичка "захранване на майстори по юнашки народни рецепти" няма да е зле - аз примерно имам един куп тайни рецепти с гюведжето - досега никой не е познал, че е правено на микровълнова
-
- Мнения: 2235
- Регистриран на: 15 Авг 2005 23:26
- Местоположение: София
35mm sa SUPER! blagodarya ti! moje i da ne gi ocvetyavash, znaesh che za men teya neshta ne znachat pochti nishto!jamie написа:Опс !punkara написа:jamie, molyate zadeli mi 2br. pt puriyat produkt... mersi predvaritelno!
Колко дебели ?
Цялата "серия" е заявена - 40мм (пак CJ стартира в ролята на бета-тестер :-))). 4-те чифта отиват за анодиране (електрохимично оцветяване) - ще пусна снимки и след това.
Имам в процес на изрязване 35мм - такива мога ? За над 35мм ще трябва да пусна пак нова (и защо ли не, но става бавно - и мен ме дразни "скоростта" ама няма как).
mi kum 19 May, shtot na 20-ti sum na svatba, a na 24-ti baba mi ima rozden den, jubilei, pravi 80 godini, da e ziva i zdrava!jamie написа:Ок, 35-ки са пуснати 2 чифта (единия евентуално ще бъде подрязан на 30 - по заявка но несигурна). Тъкмо втория си е твой.punkara написа: 35mm sa SUPER! blagodarya ti! moje i da ne gi ocvetyavash, znaesh che za men teya neshta ne znachat pochti nishto!
ПП: Кога планираш в България - да пуснем "летния Тойота събор" ?
-
- Мнения: 2235
- Регистриран на: 15 Авг 2005 23:26
- Местоположение: София
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта