СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер

В този форум ще се обсъждат срещите - национални, регионални и квартални :)
Публикувай отговор
agent dust

Re: ...

Мнение от agent dust » 03 Ное 2009 23:25

Ivche написа: Нали има СТИ, друго нищо не му трябва да се класира ;)
онова върху карбона - е твое обещание... wink.gif досега всичко обещано го направи, остана само на карбона wink.gif
status: за БАН

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 03 Ное 2009 23:28

Ivche написа:
Raya написа:
maggkrabar написа: ще взема да и подаря евтино парфюмче накрая - дано се класирам някъде laugh.gif
Аз съм по продажбите ( няма значение на какво), мога да ти продам нещичко (имам нов мезонет) за да се класираш wink.gif
Нали има СТИ, друго нищо не му трябва да се класира ;)
еххх, пак изпаднах от коловоза unsure.gif
Мацеее, не искаш ли 150м2???? яки купони ще правиш след ралита rolleyes.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Ное 2009 23:30

Raya написа:
maggkrabar написа: ще взема да и подаря евтино парфюмче накрая - дано се класирам някъде laugh.gif
Аз съм по продажбите ( няма значение на какво), мога да ти продам нещичко (имам нов мезонет) за да се класираш wink.gif
рая ,ако си хвърлила око на краси,,казвай го по от рано,защото тук-форума сме тежка институция и ни трябва доста време да се прегрупираме,реорганизираме и преустройм,,,,,краси в момента не е свободен,,,а ти си също си ангажирана от мен ако не си спомняш?? mad.gif

Аватар
Ivche

Мнение от Ivche » 03 Ное 2009 23:47

Има едно тъпо предаване: размяна на съпруги... biggrin.gif или там квото и да беше..

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 03 Ное 2009 23:48

rudolf написа:.........а ти си също си ангажирана от мен ако не си спомняш?? mad.gif
Опссс, така ли беше unsure.gif ? нещо съм разсеяна в последно време....
Споко! ще се реванширам :thumbsup:

agent dust

Мнение от agent dust » 03 Ное 2009 23:49

rudolf написа: рая ,ако си хвърлила око на краси,,казвай го по от рано,защото тук-форума сме тежка институция и ни трябва доста време да се прегрупираме,реорганизираме и преустройм,,,,,краси в момента не е свободен,,,а ти си също си ангажирана от мен очитам да ако не си спомняш?? mad.gif
дай да се разберем за мезонета, ако моем да го трампим за гараж с клима - за райчето ще се разберем някак си. примерно понделник, сряда и петък ти, в четните аз - в неделя двамата. а?

рая, не питам теб, знам е искаш все да е неделя tongue.gif

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 03 Ное 2009 23:52

maggkrabar написа: ....дай да се разберем за мезонета, ако моем да го трампим за гараж с клима.....
Ааа, не става!!!!!!!!!! от гаражи само 500 евро имам, не съм на сметка! измисли нещо друго!!

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Ное 2009 23:56

maggkrabar написа:
rudolf написа: рая ,ако си хвърлила око на краси,,казвай го по от рано,защото тук-форума сме тежка институция и ни трябва доста време да се прегрупираме,реорганизираме и преустройм,,,,,краси в момента не е свободен,,,а ти си също си ангажирана от мен очитам да ако не си спомняш?? mad.gif
дай да се разберем за мезонета, ако моем да го трампим за гараж с клима - за райчето ще се разберем някак си. примерно понделник, сряда и петък ти, в четните аз - в неделя двамата. а?

аз такъв режим не мога да издържа,,,ще се чувствам като в трудови войски,,,мислех си нещо първата неделя от месеца аз,,,ти първия месец в годината,,,,за да има тръпка,трябва да има и трепетно очакване....

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 03 Ное 2009 23:59

rudolf написа:
maggkrabar написа:

аз такъв режим не мога да издържа,,,ще се чувствам като в трудови войски,,,мислех си нещо първата неделя от месеца аз,,,ти първия месец в годината,,,,за да има тръпка,трябва да има и трепетно очакване....
ето защо съм била разсеяна..........олекна ми, грешката не е в мен

agent dust

Мнение от agent dust » 04 Ное 2009 00:02

rudolf написа:ти първия месец в годината,,,,за да има тръпка,трябва да има и трепетно очакване....
ааа, не! вече минах през това - един път годишно. тва е мезонет бе, дай да преговаряме за поне един път месечно!

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 04 Ное 2009 00:09

maggkrabar написа:......тва е мезонет бе, дай да преговаряме за поне един път месечно!
Точно така, Краси :thumbsup: !!!!! Преговерите се правят веднъж месечно, а на другия месец ще се събудиш със 55м2 тераса под небето!!!.......и със празна сметка, а аз със Селика rolleyes.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 04 Ное 2009 00:09

maggkrabar написа:
rudolf написа:ти първия месец в годината,,,,за да има тръпка,трябва да има и трепетно очакване....
ааа, не! вече минах през това - един път годишно. тва е мезонет бе, дай да преговаряме за поне един път месечно!
много си меркантилен,,,ако беше жена,щях да те използвам и подлъгвам с дребни суми happy.gif

рая шмекерува,,,предлага се в пакет с мезонета,,,после ще започне да иска капаро ,гаранций,,и накрая ще се окаже че става въпрос само за мезонет......цялата работа смърди!!!,,предлагам да пасуваме и да зачакаме януари...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Ное 2009 00:14

rudolf написа:
maggkrabar написа:
много си меркантилен,,,ако беше жена,щях да те използвам и подлъгвам с дребни суми happy.gif

рая шмекерува,,,предлага се в пакет с мезонета,,,после ще започне да иска капаро ,гаранций,,и накрая ще се окаже че става въпрос само за мезонет......цялата работа смърди!!!,,предлагам да пасуваме и да зачакаме януари...
Да паднат акцизите laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
Raya

Мнение от Raya » 04 Ное 2009 00:14

rudolf написа:..........,предлагам да пасуваме и да зачакаме януари...
Какъв януари бе хора sad.gif , аз няма да ви дочакам до тогава..........малко съм зле с чакането

agent dust

Мнение от agent dust » 04 Ное 2009 00:15

Raya написа: а аз със Селика rolleyes.gif
а аз с АЕ86. дай да се разберем за един път месечно на задната седалка на АЕ-то с рулфо свидетел и да подписваме за мезонета. а?

Публикувай отговор