с Терминатор:

кой ще победи?
b_d
Мнение от lz2lps » 10 Апр 2009 14:11
lz2lps
Мнение от martod » 10 Апр 2009 16:41
Според мен, ще победи Спайдърмен....... laugh.gif ....bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:
с Терминатор
кой ще победи?
martod
Мнение от rudolf » 10 Апр 2009 18:53
естествено че терминатор,,,,терминатор е проектиран за боя от нула,,като в допълнение прелича на човек,,,докато робокоп е преправен от човек,,,тоест има повече компромиси,,,владее по малко оръжия и е по емоционален...bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:
с Терминатор:
кой ще победи?
rudolf
diver
Мнение от Uncle Dido » 11 Апр 2009 18:53
bad_dog написа:Според вас, ако се сбият Робокоп:
с Терминатор:
iкой ще победи?
Uncle Dido
martod
Мнение от Bobby_ » 15 Апр 2009 23:02
Bobby_
Мнение от K-A-N-U » 17 Апр 2009 22:18
Evala za entusiazma s koito se opitva6 da nalee6 malko akyl na nqkoi ot chlenovete na kluba. Az se opitvah predi vreme, no bitkata e dylga, gruba i v kraina smetka bezsmislena.rudolf написа:значи аз не искам да покажа колко по-добри са голф от тойота,,,,а колко еднакви са тези тойотаджий,които не познават и не признават нищо друго освен тойота,,,сравнение с подобни голфаджий или опелджий,или хондаджий,,,
K-A-N-U
LEXUS
Мнение от Bobby_ » 18 Апр 2009 00:12
Bobby_
max-2
Мнение от Zero`Cool » 18 Апр 2009 11:27
Zero`Cool
Мнение от Ael » 19 Апр 2009 17:58
Голфаджия не обижда теб или колата която караш ,а името което са си създали доста от твоите колеги които карат по нашите пътища. Ако караш човешки ,няма значение с ква кола си няма как да се чувстваш засегнат от "сектанските" набези. Но тъй като голяма част проявяват некоректност на пътя от там идва и тази нагласа сред шофьорите. Аз смятам че и доста хонди сивици са "голфаджии" има и други едри и дребни рогачи по улиците. Факт. Не е проблем това каква кола караш ,а как е караш.Bobby_ написа:Повярвай ми че до такава степен ми е писнало да слушам зад гърба ми "....ГОЛФАДЖИЯ..." че вече почти не обръщам внимание....
Ael
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост