Впечатления Тойота Корола 2021 седан 1.5 бензин ръчни скорости
-
- Автомобил: Corolla Executive 1.5 6МТ MY22
- Получена благодарност: 1 път
Имам същата кола от почти година и 16000 километра. Никога не съм имал проблеми с Android Auto, нито съм забелязал свирене като при теб на магистрала. При мен има леко свирене като резонанс, което се чува от задната част на колата между 85 и 90 км/час, но не му обръщам особено внимание. Според мен идва от антената на покрива. Лятото в жегите има едно прискърцване от таблото, което намирам за нормално предвид топлината. Откакто се поразхлади времето нищо не скърца. Другите неща си ги описал доста коректно и са си характерни за модела.
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
А с какви телефони ползвате АА, защото и при мен има прекъсване, но мисля че е от телефона и версията на андройда за телефона моят е Хонор 50 и като го рестартирам не прекъсва нооо
Toyota Corolla 1.6 e210
-
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 41 пъти
Имах проблем с шауми телефон, но благодарение на колегата - се оправи
Преди това ползвах хуауей - нямаше проблеми. Сега с асус - също няма.vehement написа: ↑23 Апр 2022 14:28 Здравейте, отново, колеги!
След почти тридневна борба с настройките на телефона (Xiaomi 11 Lite 5G NE), водейки се от Вашите съвети след поста ми, струва ми се най-сетне, че преодолях проблема. Общо взето минах през мъчителен процес на преинсталиране и настройка с началните стъпки на сетъпа на Android Auto, а така също и Google Assistant - оказа се, че при 12-та версия на Андроид, вече вървят заедно, като при сетъпа на Android Auto, някъде от началото още се извежда прозорец на телефона за инициализиране и настройка на Асистента...
Поиграх си да сътворя един документ (PDF), като съм се постарал да опиша таблично и последователно стъпките през, които минах при реинициализацията, сетъпа на Android Auto и установяването свързаността на телефона с мултимедията на колата наново.
Ето и линк към "инструкцийката", която сътворих --> https://1drv.ms/b/s!AgOGXl0Qy06jgvZkry1 ... Q?e=Iy6kbv
Не претендирам за пълна точност, както и дали проблемът е отстранен за постоянно, но поне след няколко-дневни тестове, проблемът с липсата на свързаност между телефона и автомобила, не се прояви...![]()
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
-
- Автомобил: Corolla E210 1.6
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 7 пъти
Преди ползвах Xiaomi и имах проблеми понякога, сега съм със Samsung S23 и не съм имал никакви проблеми.
Често ядовете идват и от кабела, който нагънат в конзолата прекъсва понякога.
Често ядовете идват и от кабела, който нагънат в конзолата прекъсва понякога.
-
- Автомобил: Тойота Корола
- Благодарил/а: 5 пъти
Здравейте. Вече и аз навъртях около 15 хил км и мога да изкажа някои мнения.
Аз ползвам самсунг с20 и нямам проблем със свързаността съпругата ми е с някакъв А серия самсунг и има проблем с един и същи кабел. Колата за цената си е страхотна и бих е препоръчал на всички. Прави ми впечатление, че когато я измият след няколко дни предните джанти потъмняват това се дължи на много меки накладки ли?
Аз ползвам самсунг с20 и нямам проблем със свързаността съпругата ми е с някакъв А серия самсунг и има проблем с един и същи кабел. Колата за цената си е страхотна и бих е препоръчал на всички. Прави ми впечатление, че когато я измият след няколко дни предните джанти потъмняват това се дължи на много меки накладки ли?
-
- Автомобил: Corolla Executive 1.5 6МТ MY22
Ползвам Самсунг S21+ за АА. Със S23 на половинката също няма ядове. Кабелът е някакъв "хубав" от Технополис. Накладките са доста меки и цапат джантите. Времето ще покаже колко ще изкарат.
-
- Автомобил: Corolla E210 1.6
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 7 пъти
Предните накладки при мен изкараха 32 хил. км, само че на автоматик (CVT). 50-50 градско-извънградско каране, не съм от най-спокойните шофьори.
Смених ги на третото обслужване на колата.
Смених ги на третото обслужване на колата.
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Моите накладки на 50 к казаха че са за смяна и ги смених като повече съм извънградско но явно толкова им е ресурса
Toyota Corolla 1.6 e210